Καμία απάντηση στον Πατσαρίνο

0

Το Υπουργείο Εσωτερικών, απέστειλε στον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, το αριθμ. 14217/29-4-2015 έγγραφο του, που τον καλεί ν΄ ανταποκριθεί στο εύλογο αίτημά μας της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο να δοθούν στοιχεία για την Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας «Πελοπόννησος Α.Ε.» και τον τρόπο λειτουργίας της.

Στο γεγονός αυτό η μείζων μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου με ανακοίνωσή της, αποδίδει «την ανεξήγητη και αδικαιολόγητη επίθεση», που της εξαπέλυσε ο Π. Τατούλης «για την επιμονή μας στην ενημέρωση», σχετικά με την Αναπτυξιακής «Πελοπόννησος ΑΕ», μετά το σχετικό αίτημα του Ν. Πατσαρίνου προς τον Περιφερειάρχη.

Συγκεκριμένα, η παράταξη του “Πελοπόννησος Πρώτα”, στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Συνεχίζουμε τον αγώνα για την διασφάλιση της ενημέρωσης, της διαφάνειας , της συμμετοχής και της Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Με επιστολή μας από 15-4-2015 έχουμε ζητήσει από τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη την παροχή στοιχείων για τη λειτουργία της Αναπτυξιακής «Πελοπόννησος ΑΕ», όπου κύριος μέτοχος είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου και Πρόεδρος της ο κ. Τατούλης , αλλά ακόμα δεν έχουμε λάβει απάντηση.

Αντ’ αυτού ο Περιφερειάρχης στο χθεσινό περιφερειακό συμβούλιο , με τη γνωστή τακτική του , μας εξαπέλυσε ανεξήγητη και αδικαιολόγητη επίθεση, για την επιμονή μας στην ενημέρωση.

Μήπως αυτό οφείλεται στο ότι το αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών, απέστειλε στον Περιφερειάρχη το αριθμ. 14217/29-4-2015 έγγραφο του, που τον καλεί ν΄ ανταποκριθεί στο εύλογο αίτημά μας;».

 

μοιραστειτε το:

Comments are closed.