Καλαμάτα: 400 τεστ κορωνοϊού την ημέρα στο Μέγαρο Μουσικής

0

Τουλάχιστον 400 τεστ για τον κορωνοϊό διενεργούνται σε καθημερινή βάση στο Μέγαρο Μουσικής της Καλαμάτας, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, τα οποία αφορούν όλη τη Μεσσηνία, όπως ενημέρωσε τον εντεταλμένο για θέματα Υγείας περιφερειακό σύμβουλο Άγγελο Χρονά ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας Παναγιώτης Κατσαφάδος.

Ο Αγγ. Χρονάς επισκέφθηκε χθες Πέμπτη το Μέγαρο Χορού, συνοδευόμενος από τον συντονιστή δράσεων του ΕΟΔΥ Κώστα Βλαχοδημητρόπουλο, προκειμένου να σχηματίσει από κοντά άποψη για την δράση του ΕΟΔΥ και να συζητήσει με ποιους τρόπους μπορεί να συνεχίσει η Περιφερειακή Αρχή να συνδράμει στο έργο του, καθώς ήδη έχει ανταποκριθεί άμεσα σε ό,τι της έχει ζητηθεί. Το αίτημα που διατυπώθηκε αφορούσε την στελέχωση του Οργανισμού με περισσότερο προσωπικό.

Είχε προηγηθεί συνάντηση του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας με τον διευθυντή της υπηρεσίας Γιώργο Πετρόπουλο και τον Κώστα Παπαδάκη, ειδικό σύμβουλο του δημάρχου για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας τα δύο πιο πάνω στελέχη της, καθώς και τον δημοτικό αστυνόμο Κλεάνθη Βοσνάκη, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η συμβολή της Δημοτικής Αστυνομίας στα θέματα της πανδημίας του κορονοϊού.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.