Καλαμάτα: Τρεις ακόμη συλλήψεις αλλοδαπών στο αεροδρόμιο

0

Συνελήφθησαν, χθες (11.9.2019) το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας δύο αλλοδαποί, ένας 31χρονος και μια 39χρονη, γιατί επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πτήση για Ιταλία, με πλαστά έγγραφα. Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη κι ένας 35χρονος αλλοδαπός, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του 31χρονου και της 39χρονης, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για την Πίζα Ιταλίας, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά του έγγραφα ήταν πλαστά.

Όπως επιπλέον προέκυψε, ο 35χρονος συνόδευε τους ανωτέρω, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδό τους από τη Χώρα και συνελήφθη.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο Άδειες Διαμονής Ιταλικών Αρχών.

Σε βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, και κατά του τρίτου για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.