Καλαμάτα: Συμβάσεις για έργα άρδευσης & υπάρδευσης

0

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θαν. Βασιλόπουλος και ο εκπρόσωπος της εταιρείας: «ΤΟΠΙΟΔΟΜΗ Ε.Π.Ε.» υπέγραψαν σήμερα, Παρασκευή 22 Μαΐου 2020, σύμβαση για το έργο «ανακατασκευή συστήματος υπάρδευσης στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας», με προϋπολογισμό 20.693,26 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Σύμφωνα με τη μελέτη, το αντικείμενο της σύμβασης αφορά τις εργασίες ανακατασκευής και εγκατάστασης υπόγειου αρδευτικού δικτύου στην κεντρική πλατεία  του Δήμου Καλαμάτας επί της οδού Αριστομένους, με σκοπό την οικονομικότερη διαχείριση του νερού άρδευσης των φυτών και χλοοταπήτων και τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα που σήμερα είναι σημειακά κατεστραμμένος και μετά την ανακατασκευή της άρδευσης θα απαιτηθεί πλήρη νέα εγκατάσταση. Το υπάρχον δίκτυο έχει υποστεί πολλές φθορές από την πολύχρονη χρήση του και είναι αναγκαία η ανακατασκευή του. Για τους λόγους μείωσης των φθορών θα χρησιμοποιηθεί νέα τεχνολογία υπόγειου σταλλακτηφόρου αγωγού με  αντιριζική επικάλυψη χαλκού.

Εργασίες επισκευής δικτύου άρδευσης για το έτος 2020

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θαν. Βασιλόπουλος και ο εκπρόσωπος της εταιρείας «Παντεχνική Μεσσηνίας» Δ. Μουτσώκος

Εξάλλου, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και ο εκπρόσωπος της εταιρείας: «Παντεχνική Μεσσηνίας Δ. Μουτσώκος και συνεργάτες Ε.Ε.» υπέγραψαν σήμερα, Παρασκευή 22 Μαΐου 2020, σύμβαση για το έργο «εργασίες επισκευής δικτύου άρδευσης (2020)», με προϋπολογισμό 23.789,40€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Η εν λόγω εργασία είναι απαραίτητη και καθοριστικής σημασίας για τη διατήρηση των υφιστάμενων χώρων πρασίνου, για τη δημιουργία νέων χώρων, για την ομαλή ανάπτυξη των φυτών και την εξοικονόμηση νερού.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.