Καλαμάτα: Προ αποφάσεων για παρεμβάσεις σε δημόσιους χώρους

0

Πρός το τελικό στάδιο βρίσκεται η διαδικασία επεξεργασίας των προτάσεων που επεξεργάζεται η συσταθείσα προς τούτο επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας  για τις επεμβάσεις που απαιτούνται για την αναβάθμιση των δημοσίων χώρων στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020,πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Καλαμάτας, υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και την Διευθύντρια Πολεοδομίας Σταυρούλα Αγρίου, με εκπροσώπους του Τεχνικού Επιμελητηρίου, του Συλλόγου Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών, του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων και μελών του Αρχιτεκτονικού Συμβουλίου.

Αντικείμενο της συνάντησης, η επεξεργασία προτάσεων στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Δημοτικής Αρχής για παρεμβάσεις στο δημόσιο χώρο της πόλης. Ήδη η συσταθείσα επιτροπή του Δήμου, έχει καταλήξει σε μία σειρά από συγκεκριμένες προτάσεις, που αφορούν πεζοδρομήσεις, μονοδρομήσεις, ποδηλατοδρόμους και πάρκα και απομένουν οι τελικές διατυπώσεις προκειμένου να παρουσιαστούν και να τεθούν προς συζήτηση και αποφάσεις στα αρμόδια συλλογικά όργανα του Δήμου.

Επίσης, κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν και τα περιθώρια συνεργασίας του Δήμου με τους συμμετέχοντες φορείς, στο πλαίσιο της υποστήριξης των απαραίτητων μελετών για να ολοκληρωθούν ταχύτερα οι απαιτούμενες διαδικασίες.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.