Καλαμάτα: Ο Μ. Αντωνόπουλος εγκαινιάζει το Εκλογικό του Κέντρο

0

Τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Καλαμάτας Μιχάλη Αντωνόπουλου, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών» θα γίνουν την Τρίτη, 30 Απριλίου 2019, στις 7:30 το απόγευμα.
Το κέντρο φιλοξενείται στο χώρο πολιτισμού ΓΑΙΑ, στην παλιά πόλη της Καλαμάτας, δίπλα στο μουσείο, σε ένα διατηρητέο κτίριο του περασμένου αιώνα, στην οδό Αη Γιάννη 3.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Στο μεταξύ, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Μιχάλης Αντωνόπουλος επισκέφθηκε με στελέχη του συνδυασμού “Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών” τις υπηρεσίες του αεροδρομίου Καλαμάτας. Ενημερώθηκε για τα θέματα ασφαλούς λειτουργίας από το προσωπικό και τον αερολιμενάρχη. Τέθηκε το μεγάλο ζήτημα της αναβάθμισης των χώρων υποδοχής και εξωτερικών χώρων παραμονής. Επίσης αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στη λειτουργία του από τις μεγάλες πλημμύρες του 2016 που έμεινε εκτός λειτουργίας καθώς και τα ζητήματα που σχετίζονται με τη ρύπανση και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος της εγγύτερης περιοχής τα οποία δεν βρισκόντουσαν δυστυχώς στην ατζέντα.

Υπογράμμισε ακόμα την ξεκάθαρη θέση ότι η διαχείριση του αεροδρομίου μέσω ΣΔΙΤ δεν θα ωφελήσει αναπτυξιακά την περιοχή γιατί θα γίνει ένα ακριβό ιδιωτικό αεροδρόμιο που θα κατευθύνει το τουριστικό προϊόν σε οικονομικά συμφέροντα εκτός του τόπου μας και συντάσσεται με τις θέσεις των εργαζομένων στην υπηρεσία της πολιτικής προστασίας για την ανάπτυξη του. Η αναβάθμιση του αεροδρομίου πρέπει και μπορεί να γίνει από τη μελέτη που έχει εκπονηθεί από την ΥΠΑ μέρος δε της δαπάνης των εξωτερικών χώρων μπορεί να προέλθει από το ταμειακό πλεόνασμα του δήμου Καλαμάτας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.