Καλαμάτα: Νέα μέλη σε Επιτροπές, ΔΕΥΑΚ, Λιμενικό Ταμείο

0

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας που συνεδρίασε χθες Δευτέρα (19 Οκτωβρίου 2020), στις 7 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο “Αλεξ. Κουμουνδούρος” της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ασχολήθηκε μεταξύ άλλων και με την κάλυψη των θέσεων στο σύνδεσμο ύδρευσης στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ και σε επιτροπές του Δήμου.

Οι αντικαταστάτες είναι οι εξής:

I. Ο Κώστας Αθανασόπουλος εκπρόσωπος του Δήμου Καλαμάτας στο Σύνδεσμο Ύδρευσης Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Κοινοτήτων περιοχής Καλαμάτας

II. α) Ο Γιάννης Δούβας τακτικό (από αναπληρωματικό μέλος) μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. “Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καλαμάτας (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.)”,

β) Ο Παντελής Δρούγας αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. “Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας” και

γ) Ο Γ. Φάββας αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. “Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης”

2. Ο Δημ. Μαστραγγελόπουλος τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Καλαμάτας “Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας”

3. Η Μαρία Οικονομάκου αναπληρωματικό μέλος στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας (από τη δημοτική παράταξη “Καλαμάτα Ξεκινάμε”).

4.  Ο Λεωνίδας Λιάππας τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Καλαμάτας “Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας”.

5. Ο Λεωνίδας Λιάππας, αναπληρωματικού μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Καλαμάτας “Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Καλαμάτας”.

6. Ο Αν. Αγγελής τακτικό μέλος με αναπληρωματικό τον κ. Σκούρα, πρόεδρο της Τ.Κ. Αριοχωρίου, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Ι.Δ. “Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καλαμάτας (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.)”.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.