Καλαμάτα: Η τελετή Gala του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού χορού

0

Με αυξημένο ενδιαφέρον και συμμετοχές, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, με πάνω από 600 χορευτές-αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 30 Νοεμβρίου 2019 ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμός Αθλητικού Χορού “2nd Kalamata Dance Cup – Beyond The Limits” στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου “Τέντα” όλη την ημέρα.

Οι χορευτικές παραστάσεις της διαγωνιστικής διαδικασίας της Διεθνούς Διοργάνωσης ξεκινούν το Σάββατο 30/11/2019 από τις 8 το πρωί στο Γήπεδο “ΤΕΝΤΑ” Καλαμάτας, κορυφώνονται όμως στην Τελετή Gala, στις 8 το βράδυ.

«Στην Τελετή Gala θα παραστούν εκατοντάδες θεατές δημότες και φιλότεχνοι επισκέπτες, καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοι από διάφορους φορείς. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συνεργασία μας με έναν σημαντικό κοινωνικό φορέα, την Εταιρία Προστασίας Σπαστικών “Πόρτα Ανοιχτή” από την Αθήνα θα ανοίξει με τιμή την αυλαία μας στην Τελετή Gala. Αξίζει όλοι να παραβρεθούμε να θαυμάσουμε την προσκεκλημένη μας χορευτική ομάδα των 20 ατόμων Α.Μ.Ε.Α στην παράσταση “Φτου ξελευτερία” να μας μεταφέρουν κοινωνικό μήνυμα, πως H ΤΕΧΝΗ δεν κάνει διακρίσεις καθότι απευθύνεται σε όλα τα μέλη της κοινωνίας μας που είναι ισότιμα και ισοδύναμα.

Τί αναφέρει για την Τελετή Gala η Υπεύθυνη Διοργάνωσης κ. Νίνα Δράκου – Χρυσού:

Θα ακολουθήσει η Φιλαρμονική του Δήμου Δυτικής Μάνης για έναρξη και καλωσόρισμα όλων των επισκεπτών του χορού στην πόλη μας, με ειδική παρέλαση των χορευτών, τελετή παρουσίασης των Διεθνών Κριτών, και χαιρετισμούς επισήμων.

Στη συνέχεια, έπεται το διαγωνιστικό μέρος της τελετής μας με τα “Professiona” εκθαμβωτικά ζευγάρια αθλητικού χορού (DanceSport) που θα μας απογειώσουν σε επαγγελματικό επίπεδο χορού, προσφέροντας ένα υπερθέαμα για όλους, μικρούς-μεγάλους! Και ένα επίσης ζεστό χειροκρότημα, φυλάξτε το για τους τελικούς που θα ακολουθήσουν! Οι καλύτεροι της ημέρας θα μας μεταδώσουν ατμόσφαιρα αίγλης με τεχνική έμπνευσης, ρυθμού, ζωντάνιας και λάμψης αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά ότι ο χορός είναι το ανώτερο είδος αθλητισμού. Υπόσχονται να μας μεταδώσουν όλη την glamorous ενέργεια των Professional Champions celebrities και την αίγλη που προσδίδουν όλοι οι αστέρες του χορού όταν βρίσκονται στο καλλιτεχνικό διαγωνιστικό χώρο.

Η βραδιά θα κλείσει με τις Απονομές των επιτυχόντων, που θα συνοδευτούν από βραβεύσεις & δώρα! Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικοί έπαινοι συμμετοχής και μετάλλια και κύπελλα στις πρώτες θέσεις.

Οι θεατές μπορούν να παραβρεθούν οποιαδήποτε ώρα του Σαββάτου για να παρακολουθήσουν τους διαγωνισμούς καθόσον θα υπάρχει βραχιόλι εισόδου. Για τους ενδιαφερόμενους υπάρχει πάρκινγκ εντός των εγκαταστάσεων του γηπέδου “Τέντα”. Μέρος των εσόδων από το κουπόνι ενίσχυσης του Συλλόγου, θα διατεθεί για τις ανάγκες της Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών “Πόρτα Ανοιχτή”. Η είσοδος ανέρχεται στα 12 ευρώ /ολοήμερο, ενώ στους μαθητές δημοτικού και στα Α.Μ.Ε.Α η είσοδος είναι δωρεάν.

Μια συναρπαστική βραδιά που θα σας συγκινήσει και θα σας μαγέψει! μια βραδιά που δεν πρέπει κανείς να χάσει». 

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Dance Challenge
Υπό την αιγίδα: Υπουργείου Τουρισμού & Ε.Ο.Τ
Υποστήριξη: PolisArt Κοιν.Σ.Επ, Δήμος Καλαμάτας, Επιμελητήριο Μεσσηνίας
Επίσημη Ιστοσελίδαwww.kalamatadancecup.com

μοιραστειτε το:

Comments are closed.