Καλαμάτα: Εξακολουθεί να είναι στα σκοτάδια η Φορμίωνος

0

Αναγνώστης μας που διαμένει στην οδό Φορμίωνος, στη “Ράχη”, στην Καλαμάτα, στα μέσα Φεβρουαρίου (16/2/21) μας είχε ζητήσει να γράψουμε κάτι γιατί ο συγκεκριμένος δρόμος επί ημέρες βρισκόταν στα σκοτάδια, καθώς δεν λειτουργούσε ο δημοτικός φωτισμός.

Μετά από λίγες ημέρες αποκαταστάθηκε η βλάβη, για να συσκοτιστεί ξανά ο δρόμος την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως μας είπε περίοικος, την Παρασκευή “ενόχλησε” το γραφείο του αρμόδιου αντιδημάρχου Καλαμάτας για τον ενημερώσει για την κατάσταση, αλλά και να πληροφορηθεί πώς θα αντιμετωπιστεί το θέμα. Ο αντιδήμαρχος ήταν απασχολημένος, αλλά λίγο αργότερα πήρε εκ μέρους του η γραμματέας του για να ενημερώσει τον διαμαρτυρηθέντα περίοικο της οδού Φορμίωνος, πως το θέμα έχει τεθεί στη ΔΕΗ, η οποία θα επιληφθεί και θα αποκαταστήσει τη βλάβη. Το πότε άγνωστο…

Το θέμα είναι ότι δεν απασχολεί κανένα περίοικο της συγκεκριμένης οδού πού οφείλεται η βλάβη και ποιου αρμοδιότητα είναι να την αποκαταστήσει. Το σίγουρο είναι πως δεν μπορεί κάθε λίγο και λιγάκι η συγκεκριμένη οδός να βρίσκεται -για αρκετό διάστημα μάλιστα- στα σκοτάδια.

Ας αντιμετωπίσουν το πρόβλημα μια και καλή οι αρμόδιοι. Και όπως και να έχει, υπεύθυνος για τον δημοτικό φωτισμό είναι ο Δήμος, και υπόλογος στους δημότες για τις βλάβες, τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίζει άμεσα.

Τι ζητάνε οι άνθρωποι; Να έχουν δημοτικό φωτισμό, τα τέλη του οποίου (είτε λειτουργεί είτε όχι) χρεώνονται ανελλιπώς και εισπράττονται από τον Δήμο. Ας αντιληφθούν τουλάχιστον αυτό οι δημοτικοί μας άρχοντες. Τουλάχιστον αυτό.

Γ. Ξ.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.