Καλαμάτα: Εγκαλούν τον δήμαρχο για τη στάση του με το δίκτυο 5G

0

Αξιότιμε κ Δήμαρχε,
Εν όψει του Διοικητικού Συμβουλίου όπου αναμένεται να συζητηθεί το θέμα της Σύμβασης με την Wind για το νέο δίκτυο 5G  σάς υπενθυμίζουμε τα εξής:

Αναμέναμε να τηρήσατε το λόγο σας της 25ης Οκτωβρίου, όπου αποδεχτήκατε τότε τη διεξαγωγή Ημερίδας «ώστε να ενημερωθείτε εσείς προσωπικά, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι πολίτες του Δήμου, που ανησυχούν για το 5G».

Δεν φέρατε στο Δημοτικό Συμβούλιο το αίτημα μας για Ημερίδα και απαντήσεις στα ερωτήματά μας, αλλά υποχρεωθήκατε να το συγκαλέσετε μόνο όταν κατέθεσαν αίτημα οι 18 Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Δεν απαντήσατε στο αίτημά μας να παραβρεθούν στη συνεδρίαση της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου 2019 έγκριτοι καθηγητές και ερευνητές για την ΗΜΑκτινοβολία και τους κινδύνους για το Δίκτυο 5G

Αγνοήσατε τις χιλιάδες υπογραφές των πολιτών του Δήμου σας για το συνεχιζόμενο «πιλοτικό πειραματικό Δίκτυο 5G» που του επιβλήθηκε χωρίς να ερωτηθεί γι’ αυτό.

Σας παρακαλούμε έστω και την ύστατη στιγμή, να αφουγκραστείτε την απόλυτα δικαιολογημένη ανησυχία μας και να συναινέσετε στη διακοπή ή έστω αναστολή αυτής της Σύμβασης, έως ότου υπάρξουν ανεξάρτητα επιστημονικά πορίσματα ειδικών για την μη επικινδυνότητά του. Την στιγμή μάλιστα που καμία μελέτη δεν υπάρχει για την ασφάλεια του Δικτύου. Έτσι, θα γίνει και ο ενδελεχής έλεγχος που υποσχεθήκατε για το καλό όλων μας.

Σε διαφορετική περίπτωση αναλαμβάνετε τη μεγάλη Ευθύνη να εγκαταλείπετε εμάς τους πολίτες σε αβεβαιότητα και πιθανότατα σε ένα μέλλον με επιπτώσεις στην υγεία μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ για το 5G Καλαμάτας

μοιραστειτε το:

Comments are closed.