Καλαμάτα: Αρνητικά 29 δείγματα της Καρδιολογικής για κορονοϊό

0

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα -σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες- και των 29 δειγμάτων από πιθανά κρούσματα κορονοϊού (covid-19), γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού και ασθενών της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, που είχαν σταλεί προς εξέταση.

Τα δείγματα αυτά -τα οποτελέσματα των οποίων έφτασαν σήμερα Πέμπτη (19/3/2020) στο Νοσοκομείο Καλαμάτας- δεν αφορούν άτομα που εμφάνισαν συμπτώματα κορονοϊού, αλλά έγιναν προληπτικά. Ελήφθησαν δείγματα των υπηρετούντων και νοσηλευομένων στην καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου, καθώς και ασθενών, μετά την διαπίστωση δύο περιπτώσεων νόσησης, ενός γιατρού και μιας νοσηλεύτριας.

Να σημειωθεί ότι καθώς απο το Νοσοκομείο Καλαμάτας δεν έγινε καμμία σχετική ανακοίνωση, επιβεβαιώνει την πληροφορία μας ότι απαγορεύθηκε στη Διοίκησή του -η οποία καθημερινά εξέδιδε ανακοινώσεις σχετικά με τα αποτελέσματα των δειγμάτων απο πιθανά κρούσματα κορονοϊού- η γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων στα ΜΜΕ.

Όπως σημειώναμε σε προηγούμενη ανάρτηση “σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας δόθηκε “απαγορευτικό” από το Κέντρο Διαχείρισης της πανδημίας προς όλους τους Περιφερειακούς φορείς και το Νοσοκομείο δεν προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για το δεύτερο κρούσμα κορονοϊού”. (Δείτε εδώ).

μοιραστειτε το:

Comments are closed.