“Κακοσχεδιασμένη πλεκτάνη που καταρρέει”

0

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ

Για «κακοσχεδιασμένη, απελπισμένη απόπειρα πολιτικής αυτοσυντήρησης με τη χρήση μη θεμιτών μέσων» και για «κακοσχεδιασμένη πλεκτάνη που καταρρέει εκκωφαντικά μπροστά στην αδιαμφισβήτητη αλήθεια» γίνεται λόγος σε ανακοίνωση της  Εκτελεστικής Επιτροπής Περιφέρειας Πελοποννήσου, μετά τη σημερινή (10/4/18) συνέντευξη του Περιφερειάρχη στην Καλαμάτα, για τις καταγγελίες της Περιφερειάρχου Μεσσηνίας Ελ. Αλειφέρη περί υποκλοπών και τη σχετική συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το συγκεκριμένο θέμα, μετά από πρόταση των συμβούλων των μειοψηφιών.

Ζητάει δε από αυτούς (σ.σ. την κα Αλειφέρη)  «που εμπνεύστηκαν το «παραμύθι» και επιχείρησαν με πανικό και αλαζονεία να γίνουν “πρωταγωνιστές” του, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στους πολίτες, να εγκαταλείψουν τη θέση ευθύνης που κατέχουν»

Ακόμα, η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κάνει γνωστό ότι «θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε και να εγγυόμαστε τη θωράκιση και την ενίσχυση της Δημοκρατίας και των θεσμών».

Το σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

«Οι μέχρι τώρα πληροφορίες από τα αποτελέσματα της έρευνας των Αρμόδιων Αρχών για τον περιβόητο «κοριό που….. βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Π.Ε. Μεσσηνίας, αποκαλύπτουν αφενός μεν την υπεύθυνη και σοβαρή στάση της Περιφερειακής Αρχής και της Εκτελεστικής Επιτροπής αφετέρου, δε τη μοναδική και σαφή πρόθεση αυτών που ανέδειξαν το θέμα.

Μια ακόμα κακοσχεδιασμένη, απελπισμένη απόπειρα πολιτικής αυτοσυντήρησης με τη χρήση μη θεμιτών μέσων.

Μια ακόμα κακοσχεδιασμένη πλεκτάνη που καταρρέει εκκωφαντικά μπροστά στην αδιαμφισβήτητη αλήθεια.

Η προβοκάτσια, η πολιτική περιφρόνηση και   η συνωμοσιολογία, δεν κατάφεραν, όπως στόχευαν, να θίξουν τις υπολήψεις προσώπων που έχουν ταχθεί στην υπηρεσία του δημοσίου συμφέροντος, δεν κατάφεραν όπως στόχευαν να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία και τη Διοίκηση της Πελοποννήσου από τα πραγματικά ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας, δεν κατάφεραν όπως στόχευαν να υφαρπάξουν μέσα από σκευωρίες τη «συμπάθεια» της κοινής γνώμης για μικροπολιτικούς και  εκλογικούς και μόνο λόγους.

Η Αλήθεια έλαμψε.

Από την πλευρά μας, με το θεσμικό μας ρόλο ως μέλη της  Εκτελεστικής Επιτροπής Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε και να εγγυόμαστε τη θωράκιση και την ενίσχυση της Δημοκρατίας και των θεσμών, χωρίς να υποχωρούμε στο ελάχιστο απέναντι στις αρχές και στις αξίες μας, τιμώντας την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πολίτες της Πελοποννήσου.

Οφείλουν,  αυτοί που εμπνεύστηκαν το «παραμύθι» και επιχείρησαν με πανικό και αλαζονεία να γίνουν “πρωταγωνιστές” του, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στους πολίτες, να εγκαταλείψουν τη θέση ευθύνης που κατέχουν».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.