Και ο Π. Γιαννόπουλος για υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας;

0

Μια νέα κίνηση ετοιμάζεται -σύμφωνα με πληροφορίες μας- από το χώρο της πλειοψηφούσας παράταξης στο Δήμο Καλαμάτας με καταβολές στη “Νέα Δημοκρατία”, με πρόσωπο που μέχρι τώρα δεν είχε επιδείξει ενδιαφέρον να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος, έχοντας, μέχρι τώρα, στρέψει το ενδιαφέρον του στις βουλευτικές εκλογές, για κάθοδο με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πρόκειται για τον χειρουργό γιατρό του Νοσοκομείου Καλαμάτας και δημοτικό σύμβουλο, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, ο οποίος μετά την ενημέρωσή του από τα κεντρικά της Ν.Δ. για αδυναμία συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, φαίνεται -με την παρότρυνση και της Πειραιώς- να σκέπτεται σοβαρά την υποψηφιότητα δημάρχου για τον Δήμο Καλαμάτας.

Η κίνηση αυτή εκτιμάται ότι ενδεχομένως να συσπειρώσει την δημοτική ομάδα του Νίκα, στην οποία -μετά και την αναγγελθείσα υποψηφιότητα της Μαρίας Οικονομάκου- θα ήθελαν να τεθούν επικεφαλής της ο Θανάσης Βασιλόπουλος και η Παναγιώτα Ντίντα, χωρίς όμως να τολμούν να κάνουν το βήμα, καθώς δεν φαίνεται να μπορούν να τη συσπειρώσουν, όπως ο Παν. Γιαννόπουλος, ο οποίος εκτιμάται πως θα τύχει της αποδοχής της πλειοψηφίας του Δ.Σ. Καλαμάτας να ηγηθεί ψηφοδελτίου στο Δήμο Καλαμάτας.

Η συγκεκριμένη κίνηση δεν έχει αποφασιστεί ακόμα από τον κ. Γιαννόπουλο, ο οποίος όμως τη σκέπτεται, προσμετρώντας και τις υποψηφιότητες της Μαρίας Οικονομάκου και της Ελένης Αλειφέρη, οι οποίες θεωρούνται δεδομένες.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.