“Καζαντζάκης & Ζορμπάς στη Στούπα 100+1 χρόνια μετά”

0

3ΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΠΟ ΤO ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ & ΦΥΣΗ “ΝΑΡΤΟΥΡΑ”

3ήμερο φεστιβάλ με θέμα: “Καζαντζάκης & Ζορμπάς στη Στούπα 100+1 χρόνια μετά”, διοργανώνει στη Στούπα της Δυτικής Μάνης, από την Παρασκευή έως την Κυριακή (21 – 23 Σεπτεμβρίου 2018) τo Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη & Φύση “ΝΑΡΤΟΥΡΑ”. Το φεστιβάλ που είναι ενταγμένο στο «Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018», τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτικής Μάνης.

kazantzakis 2

Στο φεστιβάλ, όπου κυριαρχεί το σύνθημσ “Η κληρονομία μας: το παρελθόν συναντά το μέλλον”, συμμετέχουν εκλεκτές ομάδες και αξιόλογοι καλλιτέχνες και περιλαμβάνονται δράσεις όπως: ξεναγήσεις στα μέρη όπου έδρασε ο Καζαντζάκης με τον Ζορμπά, ωριαία ραδιοφωνική εκπομπή – αφιέρωμα, έκθεση εικαστικών, έκθεση φωτογραφιών αρχείου, μουσική, χορό, κινηματογραφικές προβολές, λογοτεχνικές προσεγγίσεις, απαγγελίες, αφηγήσεις, βιωματικά εργαστήρια για παιδιά, και πολλές ακόμα δράσεις που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

Οι περισσότερες δράσεις του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο της Στούπας, “Ν. Καζαντζάκης” (επί του ποδηλατόδρομου Στούπα -Άγιος Νικόλαος).

Κατά τη διάρκεια του 3ήμερου φεστιβάλ, θα λειτουργεί στο Πολιτιστικό Κέντρο “Ν. Καζαντζάκης” έκθεση φωτογραφίας και εργαλείων στο πλαίσιο της συμμετοχής του “Ελληνικού Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού”, καθώς και εικαστική έκθεση καλλιτεχνών της περιοχής μας (στον όροφο), με φιλική συμμετοχή της ομάδας ArtsClub Stoupa.

Οι εκθέσεις θα είναι επισκέψιμες τις ώρες -λίγο πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά- που θα πραγματοποιούνται οι προγραμματισμένες δράσεις στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου. Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Βασιλική Κατέρη εικαστικός –Πρόεδρος “ΝΑΡΤΟΥΡΑ”.

Χάρτης πρόσβασης, καθώς και των κύριων σημείων που θα πραγματοποιηθούν οι δράσεις

Χάρτης πρόσβασης, καθώς και των κύριων σημείων που θα πραγματοποιηθούν οι δράσεις

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις συμμετοχές, καθώς και φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στην σχετική “εκδήλωση” στο fb: nARTura https://www.facebook.com/events/2052791338309992/

Χορηγός Επικοινωνίας: Mani Traveler Greece https://www.facebook.com/manitraveler/

μοιραστειτε το:

Comments are closed.