”Κάτι κινείται… στο δρόμο προς Πύλο”

0

“Στις αρχές του 2019 προβλέπεται η δημοπράτηση του δρόμου Ριζόμυλος   Πύλος – Μεθώνη – Κορώνη”, ενώ “για το Αεροδρόμιο ανοίγονται νέοι ορίζοντες εφόσον δημοπρατηθεί με σχήμα Σ.Δ.Ι.Τ.”, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας, Δημήτρη Καραλή μετά τη συνάντησή του με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη και τον Γεν. Γραμματέα Υποδομών Γιώργιο Δέδε.

Σχετικά με τη συνάντηση ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας, προέβη σεδηλώσεις:

”Κι όμως κάτι κινείται…”: Την διαπίστωση αυτή έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας, Δημήτρης Καραλής, μετά το πέρας της συναντήσεώς του με τον Υπουργό Μεταφορών & Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη και τον Γεν. Γραμματέα Υποδομών Γεώργιο Δέδε.

Σύμφωνα με τον κ. Καραλή, «η επί δεκαετίες αναμονή και ταλαιπωρία των Μεσσηνίων αλλά και των τουριστών που επισκέπτονται το Νομό μας, φαίνεται να παίρνει τέλος με τη δημοπράτηση του δρόμου Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη – Κορώνη που προβλέπεται στις αρχές του 2019.

Για το Αεροδρόμιο ανοίγονται νέοι ορίζοντες εφόσον δημοπρατηθεί με σχήμα Σ.Δ.Ι.Τ. και προχωρήσει η αναβάθμιση και ανάπτυξή του όπως έχει σχεδιαστεί ως “Διεθνές Αεροδρόμιο”.

Το νέο θεσμικό πλαίσιο για τα υδατοδρόμια που προβλέπει ευέλικτο σχήμα διαχείρισης, δίνει το πράσινο φως για την αδειοδότηση των υδατοδρομίων Καλαμάτας και Πύλου».

Καταλήγοντας, ο κ. Καραλής σημείωσε: «όλοι οι αρμόδιοι φορείς και οι εμπλεκόμενοι με τον Τουρισμό της Μεσσηνίας πρέπει να δημιουργήσουμε κοινό μέτωπο για στενή παρακολούθηση των παραπάνω θεμάτων που είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του Νομού μας».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.