Κάλεσμα αγροτοκτηνοτρόφων στο συλλαλητήριο της Καλαμάτας

0

Η κυβέρνηση συνεχίζει να προκάλει με την στάση της  την μικρομεσαία αγροτιά,  τα περισσότερα προϊόντα πωλούνται κάτω από το κόστος παραγωγής (πατάτα, λάδι, γάλα, καρπούζι κ.α.), ενώ την ίδια τύχη αναμένεται να έχουν και άλλα  όπως η σταφίδα και το αμπέλι. Στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα προστίθεται και η απώλεια εισοδήματος από τις ζημιές λόγω καύσωνα ή χαλαζόπτωσης σε ορισμένες περιοχές στην ελιά  και στην σταφίδα. Ενώ με ευκολία αποζημιώνονται και επιδοτούνται μεγαλοξενοδόχοι, εργολάβοι και βιομήχανοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες παραμένουν αβοήθητοι.

Τώρα η κυβέρνηση προσπαθεί να φιμώσει την λαϊκή αντίδραση και διεκδίκηση με ένα αντιδραστικό νομοσχέδιο που θέλει να επιβάλλει να παίρνουμε άδεια απο αυτόν που μας καταδίκασε σε αυτήν την κατάσταση για να διαμαρτυρηθούμε και να διαδηλώσουμε για ζωή με αξιοπρέπεια. Οι αγρότες γνωρίζουν απο καταστολή και αγροτοδικεία δεν τρομοκρατούνται γιατι γνωρίζουν επίσης οτι η δύναμη του λαού είναι ανυπέρβλητη και οι ανάγκες τα δικαιώματα μας δεν μπορούν να πάψουν με νόμο. Οι αγρότες εχούμε δείξει αυτή την δύναμη στον δρόμο με τα τρακτέρ μας, το οργανωμένο αγροτικό κίνημα θα τσακίσει το κατάπτυστο νομοσχέδιο, είναι νόμος που θα μείνει στα χαρτιά.

Όλοι οι αγρότες – κτηνοτρόφοι την Πέμπτη 9 Ιούλη στις 7.30 μ.μ. στο συλλαλητήριο που οργανώνουν σωματεία και φορείς στην πλατεία 23ης Μαρτίου στην Καλαμάτα.

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

μοιραστειτε το:

Comments are closed.