Ικανοποίηση Θαν. Πετράκου για την απόφαση του Πε.Συ.

0

Την ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίησή του εκφράζει με δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Αγωνιστική Συνεργασία» Θανάσης Πετράκος μετά την απόφαση που ενέκρινε πρόταση – εισήγησή του κατά πλειοψηφία στη χθεσινή συνεδρίασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου με την οποία ζητά από την κυβέρνηση «Όχι μόνο να μη συρρικνωθούν περαιτέρω οι αρμοδιότητές των Περιφερειακών Συμβουλίων αλλά να επανέλθουν τουλάχιστον όλες οι αρμοδιότητες που όριζε ο “Κλεισθένης”»,

Όπως αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Πετράκος «η πρωτοβουλία και η επιμονή μας να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου το θέμα των τροπολογιών της κυβέρνησης με τις οποίες υποβαθμίζονται και αφαιρούνται αρμοδιότητες από τα Περιφερειακά Συμβούλια είχε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα. Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε με συνέπεια και σταθερότητα τα Δημοκρατία και τα λαϊκά συμφέροντα.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου πήρε με ευρεία πλειοψηφία μια πολύ σημαντική απόφαση», την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

ΟΛΟΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ

Με άλλη δήλωσή του ο κ. Πετράκος εκφράζει τις ολόθερμες ευχές για ταχεία ανάρρωση του Μανώλη Γλέζου:

«Με ιδιαίτερη ανησυχία μάθαμε την είδηση της εισαγωγής του αιώνιου εφήβου, του Μανώλη Γλέζου στην μονάδα εντατικής θεραπείας του ΝΙΜΤΣ.

Η “Αγωνιστική Συνεργασία” Πελοποννήσου εκφράζει τις ολόθερμες ευχές της για ταχεία ανάρρωση. Για να μην σβήσει ο φάρος της αριστεράς, να συνεχίσει να μας φωτίζει και να μας δείχνει την πορεία».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.