Θ. Πισιμίσης: “Το ραντεβού μας τον Μάϊο κ. Νίκα!”

0

Σχέδιο Δούρειος Ίππος στην παράταξη Τατούλη…

Στη συνάντηση συμβούλων της Παράταξης του Πέτρου Τατούλη με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Π. Νίκα και στις δύο ανεξαρτητοποιήσεις Ελένης Παναγιωτοπούλου και Άγγελου Χρονά που ακολούθησαν, αναφέρεται ο Περιφερειακός σύμβουλος (από το Ζευγολατιό Κορινθίας) Θάνος Πισιμίσης, ο οποίος σε γραπτή δήλωσή του, απευθυνόμενος στον κ. Νίκα αναφέρει: “για ποιο ήθος μιλάτε όταν με άκομψες, αντιδημοκρατικές και παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις προσπαθείτε να εισβάλλετε σε μια αιρετή εκλεγμένη παράταξη”.

Στη συνέχεια της δήλωσής του ο κ. Πισιμίσης απευθυνόμενος προς τους συναδέλφους του περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης “Νέα Πελοπόννησος” αναφέρει «είμαστε εκλεγμένοι για το έργο, το πρόγραμμα της παράταξης μέχρι το τέλος της θητείας. Όποιος διαφωνεί, χωρίς άλλο να παραιτηθεί, για να έρθει ο επόμενος να ολοκληρώσουμε το έργο μας».

Η δήλωση του κ. Πισιμίση έχει ως εξής:

Διέρρευσε στα ΜΜΕ, υποθέτω από εσάς, η συνάντηση στην Τρίπολη, με 8 εν ενεργεία στελέχη της παράταξης Τατούλη, με στόχο την μεθόδευση ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ – ΓΙΑ ΓΙΑΦΚΑ – ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ!!!!!

Κύριε Νίκα, σας άκουσα να μιλάτε ότι είστε βαθιά αυτοδιοικητικός, να μιλάτε για ήθος και για πολιτικό πολιτισμό… Για ποια δημοκρατία ή καλύτερα Νέα Δημοκρατία, για ποια περιφερειακή συνείδηση, για ποιο ήθος μιλάτε όταν με άκομψες, αντιδημοκρατικές και παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις προσπαθείτε να εισβάλλετε σε μια αιρετή εκλεγμένη παράταξη.

Γιατί τόση πρεμούρα;;

Μετά από όλα αυτά πώς θα ζητήσετε την ψήφο από τους πολίτες;

Ποιος θα σας εμπιστευτεί για την Περιφέρεια Πελοποννήσου; Το ραντεβού μας τον Μάϊο κ. Νίκα!

Αγαπητοί συνάδελφοι της περιφέρειας Πελοποννήσου, είμαστε εκλεγμένοι για το έργο, το πρόγραμμα της παράταξης μέχρι το τέλος της θητείας. Όποιος διαφωνεί, χωρίς άλλο να παραιτηθεί, για να έρθει ο επόμενος να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Το να δηλώνεις ανεξάρτητος σημαίνει μεθόδευση για τα όσα γράφονται και λέγονται! Αυτά για σήμερα!

Θάνος Πισιμίσης

Περιφερειακός Σύμβουλος

  • Ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Κορινθίας Θανάσης Πισιμίσης με δήλωση του στο παρελθόν είχε ανακοινώσει την στήριξη του τόσο προς την ηγεσία της ΝΔ και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και στην ηγεσία της Νέας Πελοποννήσου και προσωπικά στον Πέτρο Τατούλη.
μοιραστειτε το:

Comments are closed.