Θυμίζουν στον δήμαρχο “τις παταγώδεις αποτυχίες και τις παλινωδίες”

0

Ως “αποθέωση των πεπραγμένων του, με μια πολύ καλή έκθεση ιδεών”, χαρακτηρίζει η δημοτική παράταξη του Βασίλη Κοσμόπουλου “Καλαμάτα Μπροστά” τον απολογισμό ενός χρόνου της Δημοτικής Αρχής, που επιχείρησε χθες ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, απευθυνόμενος με μήνυμά του στους πολίτες.

Ακόμα στην ανακοίνωση της παράταξης “Καλαμάτα Μπροστά” αφού αναφέρεται ότι ο δήμαρχος διαχειρίστηκε και ολοκλήρωσε “μετά πολλών κόπων και βασάνων προγραμματισμένα από τον προηγούμενο Δήμαρχο έργα”, του υπενθυμίζονται “οι παταγώδεις αποτυχίες του σε θέματα μεγάλης για την πόλη σημασίας”, όπως “οι παλινωδίες του στο θέμα της Ναυαρίνου”, η άρνηση γνωμοδότησης επι της ΜΠΕ του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος, “η αρχική στάση του στο θέμα των αρχαίων της πλατείας Υπαπαντής την οποία αναγκάστηκε να αλλάξει” κ.ά.

Τέλος “όσον αφορά τις συνεργασίες, θυμίζουμε ότι ο ίδιος τορπίλισε κάθε πιθανότητα, με τις επιλογές του, που πιθανότατα είναι εξόφληση γραμματίων”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Καλαμάτα Μπροστά”, αναφέρει τα εξής:

«Χθες ο δήμαρχος απευθύνθηκε στους πολίτες κάνοντας απολογισμό του ενός χρόνου δημαρχοντίας του. Όπως ήταν αναμενόμενο, αποθέωσε τα πεπραγμένα του, με μια πολύ καλή έκθεση ιδεών.

Αν θεωρεί ότι το έργο που παράγει ένας οργανισμός 850 έμπειρων και ικανών υπαλλήλων διεκπεραιώνοντας την καθημερινότητα και ολοκληρώνοντας μετά πολλών κόπων και βασάνων προγραμματισμένα από τον προηγούμενο Δήμαρχο έργα είναι έργο της δημαρχοντίας του, μάλλον δεν έχει αντιληφθεί τι σημαίνει “έχω πρόγραμμα και χρονοδιάγραμμα”.

Θέλουμε να του θυμίσουμε τις παταγώδεις αποτυχίες του σε θέματα μεγάλης για την πόλη σημασίας όπως είναι: Οι παλινωδίες του στο θέμα της Ναυαρίνου, όπου αναγκάσθηκε να αποσύρει ένα περίπλοκο σχέδιο, η αποτυχία σωστής διαχείρισης μιας βλάβης στον αγωγό ύδρευσης, η άποψη του ότι το “Δεν γνωμοδοτούμε θετικά” στην ΜΠΕ για το έργο πνοής Καλαμάτα – Ριζόμυλος, μπορεί να σημαίνει και κάτι άλλο εκτός από την αρνητική τοποθέτηση, η αρχική στάση του στο θέμα των αρχαίων της πλατείας Υπαπαντής, την οποία αναγκάστηκε να αλλάξει υπό την πίεση της αντιπολίτευσης και των δημοτών και άλλα πολλά που αφορούν τον καλλωπισμό της πόλης και τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Όσον αφορά τις συνεργασίες, θυμίζουμε ότι ο ίδιος τορπίλισε κάθε πιθανότητα, με τις επιλογές του, που πιθανότατα είναι εξόφληση γραμματίων.

Ελπίζουμε στην απολογιστική συνεδρίαση να προσέλθει έτοιμος για ένα απολογισμό δράσεων και όχι καλολογικών στοιχείων».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.