Θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα για το δρόμο προς Πύλο

0
ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Tη διαβεβαίωση για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος και την προώθηση των διαδικασιών υλοποίησής του οδικού άξονα Καλαμάτας – Ριζόμυλου – Πύλου – Μεθώνης, έδωσε σήμερα ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής στον Δήμαρχο Πύλου – Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και στον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας Δημήτρη Καραλή, αναγνωρίζοντας τη σημασία του συγκεκριμένου έργου στην ανάπτυξη της Μεσσηνίας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Υποδομών Γ. Καραγιάννη, του Γενικού Διευθυντή Δημοσίων Έργων Ι. Καρνέση και Συμβούλων του Υπουργού, ο κ. Καραμανλής παρείχε τη διαβεβαίωση τήρησης του χρονοδιαγράμματος που προβλέπεται, χωρίς καμία απόκλιση, γεγονός που αναγνωρίστηκε και από τους παριστάμενους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο κ. Καφαντάρης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα του έργου και στην πολυετή πορεία που ακολουθήθηκε μέχρι να φτάσει στο σημερινό στάδιο υλοποίησής του, ενώ, από την πλευρά των ξενοδόχων, ο κ. Καραλής, τόνισε τη σημαντική συμβολή του οδικού άξονα στη βελτίωση της προσβασιμότητας των επισκεπτών στις περιοχές τουριστικής σημασίας με προφανή αναπτυξιακά οφέλη για τους κατοίκους και τους επαγγελματίες.

«Σημειώνεται ότι για το έργο έχει εκφράσει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, με πρωτοβουλία του οποίου πραγματοποιήθηκε τόσο η σημερινή συνάντηση με τον Υπουργό όσο και η προηγούμενη στις 24 Ιουλίου με παράγοντες του Υπουργείου», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πύλου Νέστορος.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.