Θα τεθεί το θέμα της γραμμής από Ναύπλιο έως Καλαμάτα

0

Τηλεδιάσκεψη για τις λεπτομέρειες σχετικά με την εγκριθείσα αναθεώρηση του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014-2020, όπου συμπεριλαμβάνονται και 15.000.000 € για την επανεκκίνηση του τρένου από την Κόρινθο μέχρι το Ναύπλιο, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Απριλίου, στις 11.00 το πρωί, με συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης αυτής, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα συζητήσει με τα στελέχη του ΟΣΕ και το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας της γραμμής από Ναύπλιο έως Καλαμάτα, καθώς και για τη σχετική μελέτη που απαιτείται.

Στην τηλεδιάσκεψη θα πάρουν μέρος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με εκπροσώπους του ΟΣΕ και με στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με τη συμμετοχή και του Επικεφαλής του τμήματος Ελλάδος – Κύπρου της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής (DG REGIO) της Ε.Ε. Κάρστεν Ράσμουσεν (Carsten Rasmussen). Υπενθυμίζεται ότι η αρμοδιότητα του εν λόγω αξιωματούχου είναι ο σχεδιασμός και η παρακολούθηση εφαρμογής των χρηματοδοτήσεων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και του Ταμείου Συνοχής της Ε.Ε.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.