“Θα λυθούν όλα τα προβλήματα του συνεργείου έργων”

0
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΑΘΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Την άμεση αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων του συνεργείου μηχανημάτων έργου, το οποίο, όπως είπε, μετά την επίσκεψή του σε αυτό, “χαρακτηρίζεται από τα στοιχεία διάλυσης και εγκατάλειψης”, υποσχέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, μετά και τη δέσμευση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Ειδικότερα ο συνεργείο μηχανημάτων έργου της Π.Ε. Μεσσηνίας επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη (3/9/19) ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος συνοδευόμενος από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων Παναγιώτη Γιαννακέα και τον Προϊστάμενο του τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Σταύρο Καρτερολιώτη. Έγινε συνάντηση με τους εργαζομένους (χειριστές και τεχνικό) και συζήτησαν μαζί τους τα προβλήματα του συνεργείου μηχανημάτων έργου.

“Αμέσως έγινε αντιληπτό ότι η υποστελέχωση του συγκεκριμένου τμήματος είναι μεγάλη και η ανάγκη ενίσχυσής του επιτακτική”, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται ότι “όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο της κατάστασης των μηχανημάτων από τους ειδικούς, ελάχιστα μηχανήματα είναι λειτουργικά, ενώ στο σύνολό τους απαιτείται να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης, ενώ σε πολλά εξ’ αυτών η επισκευή τους είναι ασύμφορη”.

“Δεδομένου ότι, η κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο τμήμα χαρακτηρίζεται από τα στοιχεία διάλυσης και εγκατάλειψης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος, διαβεβαίωσε τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων ότι υπάρχει δέσμευση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα για την άμεση αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων του συνεργείου μηχανημάτων έργου”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.