Η 6η Αιμοδοσία Αλληλεγγύης

0

Την 6η Αιμοδοσία Αλληλεγγύης, διοργανώνουν την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, ο Σύλλογος Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας “Ξαναρχί-ΖΩ”, ο Σύλλογος Φίλων Δικτύου Ιατρείων Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μεσσηνίας και το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Καλαμάτας.

Στην εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει από τις  9:00 το πρωί μέχρι και τη 1:30 μετά το μεσημέρι, οι διοργανωτές καλούν όλους όσοι μπορούν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να προσφέρουν λίγο αίμα.

Ο Σύλλογος Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας “Ξαναρχί-ΖΩ”, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι: «Πρόκειται για μια εκδήλωση η οποία έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση όλων στην εθελοντική αιμοδοσία, ως μια μορφή προσφοράς ζωής και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται αίμα».

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι «η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας. Η έλλειψη και η ανεπάρκεια αίματος είναι μια κατάσταση που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ζωή όσων το χρειάζονται ως θεραπευτικό μέσο. Γι’ αυτό, δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο από το αίμα σε όποιον το χρειάζεται, αφού στην πραγματικότητα είναι ένα δώρο ζωής γι’ αυτόν».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.