Η 1η Αναπτυξιακή Ημερίδα Στίβου του Μεσσηνιακού

0

Με χαμόγελα και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, η 1η Αναπτυξιακή Ημερίδα του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. για την σεζόν 2019-20. Περίπου 250 παιδιά της Ακαδημίας και της Προαγωνιστικής Ομάδας, αγωνίστηκαν σε δρόμους ταχύτητας, στο άλμα σε μήκος, στο μπαλάκι, κλπ με τους γονείς στις κερκίδες να καμαρώνουν τα παιδιά τους.

Τα παιδιά όλων των ηλικιών, από αυτά του Νηπίου μέχρι αυτά του Γυμνασίου, αγωνίστηκαν, προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό, κερδίζοντας το δυνατό χειροκρότημα. Όλα τα παιδιά έλαβαν μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα από τον Σύλλογο και με αυτό τονίστηκε η αξία της συμμετοχής και του τερματισμού.

Από την 1η Αναπτυξιακή Ημερίδα του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. για την σεζόν 2019-20

Στους αγώνες συμμετείχε φυσικά, πέρα από το Τμήμα Στίβου της Καλαμάτας, και το Τμήμα Στίβου του Συλλόγου στη Μεσσήνη αλλά και το νεοσύστατο Τμήμα Στίβου του Συλλόγου στον Άρι με την συνεργασία του τοπικού Συλλόγου Ελπίδα Άριος.

Οι προπονητές κατέγραψαν τις επιδόσεις των παιδιών, δίνοντας τους συνεχώς οδηγίες και κατά την διάρκεια των αγώνων, ώστε να βελτιώνονται. Η επόμενη Αναπτυξιακή Ημερίδα του Συλλόγου θα αφορά τον ανώμαλο δρόμο, ενώ οι προπονήσεις όλων των Τμημάτων συνεχίζονται κανονικά.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.