“Η φωτογραφία για ερασιτέχνες” από τον Ρόμπερτ Α. Ζερβό

0

Το πρώτο βιβλίο του φωτογράφου και δάσκαλου φωτογραφίας, Ρόμπερτ Α. Ζερβού που έχει ήδη κυκλοφορήσει σε ηλεκτρονική μορφή μέσω internet τώρα, κυκλοφορεί και σε έντυπη μορφή.

Όπως “δηλώνει” και ο τίτλος του “Η φωτογραφία για ερασιτέχνες” απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με την δημιουργία εικόνας, αλλά και σε όλους όσους ήδη ασχολούνται, δίνοντας με εύληπτο τρόπο όλη την τέχνη αλλά και την τεχνική της φωτογραφίας. Με πληθώρα εικόνων και παραδειγμάτων, αλλά και με ασκήσεις σε κάθε κεφάλαιο, είναι ένα βιβλίο που δίνει όλες τις απαραίτητες γνώσεις στους αναγνώστες του.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 23 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, στον χώρο του Φωτογραφικού εργαστηρίου στην οδό Μπενάκη 5, στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας.

Την παρουσίαση θα κάνουν οι:

  • Γιώργος Καράμπελας (Συγγραφέας-δημοσιογράφος) με πολλά γνωστά βιβλία στο ενεργητικό του, όπως την σειρά ταξιδιωτικών βιβλίων «Οδοιπορικό στον κόσμο» Νεπάλ, Ιμαλάϊα, Βενεζουέλα, νησί του Πάσχα, Παταγονία, το «Ιερό χόρτο» το «Αντάρτικο των Πόλεων» κ.ά.
  • Βασιλική Κατέρη ιδρύτρια και πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου για την τέχνη και τη φύση «ΝΑΡΤΟΥΡΑ» καθώς και εκπρόσωπος της επιχείρησης «Καλλίεργον»  και
  • Δημήτρης Φίλντισης.

Δείτε το βίντεο της προώθησης του βιβλίου

μοιραστειτε το:

Comments are closed.