Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Μελιγαλά

0

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8/12 η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, στο Μελιγαλά, έδρα του Δήμου Οιχαλίας.

Από νωρίς το απόγευμα πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία, όπου οι μικροί διασκέδασαν με διάφορες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, όπως εορταστικό μακιγιάζ, Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, γράμματα και επίσκεψη στο σπιτάκι του Αϊ Βασίλη με τους ταράνδους τους, τραμπολίνο και άλλες δραστηριότητες. Στην συνέχεια η Φιλαρμονικής του Δήμου Οιχαλίας και το ωδείο Μελιγαλά μας ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα ερμηνεύοντας τοπικά κάλαντα και παραδοσιακούς εορταστικούς ρυθμούς. Μετά την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ Μελιγαλά παρουσίασε ένα Χριστουγεννιάτικο Δρώμενο με παραδοσιακούς χριστουγεννιάτικους χορούς, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης ο Άγιος Βασίλης με την παρέα του μοίρασαν δωράκια στα παιδιά. Με το πέρας των εκδηλώσεων μοιράστηκαν γλυκίσματα στους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Οιχαλίας με την συμμετοχή του Τοπικού Συμβουλίου της Τ.Κ. Μελιγαλά, της Φιλαρμονικής του Δήμου Οιχαλίας, του Ωδείου Μελιγαλά, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ Μελιγαλά, του Χορευτικού Συλλόγου Μελιγαλά, του Συλλόγου Γυναικών Μελιγαλά, του Συλλόγου εν Αθήναις Μελιγαλαίων, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μελιγαλά, του Δημοτικού Σχολείου Μερόπης και του Γυμνασίου και Λυκείου Μελιγαλά.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.