Η Υποτροφία εις μνήμην Π. Φωτέα στον Πολ. Σταθόπουλο

0

Η Επιτροπή Κρίσης Υποτροφιών εις μνήμην Παναγιώτη Φωτέα, με χορηγό το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, συνεδρίασε τη Δευτέρα 1η Ιουλίου 2019, προκειμένου να αποφασίσει για το δικαιούχο υποτροφίας με έτος εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το 2018.

Η Επιτροπή προέκρινε ως δικαιούχο της υποτροφίας για το έτος εισαγωγής 2018, βάσει προκήρυξης, τον Πολυζώη Σταθόπουλο του Γεωργίου, απόφοιτο του 1ου Ημερησίου Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας, επιτυχόντα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, αποφάσισε για τη συνέχιση ή μη των ήδη χορηγούμενων υποτροφιών σε επιτυχόντες παρελθόντων ετών.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη – Καραθανάση, του Καθηγητή Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Νικολάου Ζαχαριά (εκπροσώπου του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου) και της Αναστασίας Μηλίτση-Νίκα, Προϊσταμένης Γενικών Αρχείων του Κράτους / Αρχείων Νομού Μεσσηνίας, εκπροσώπου της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.