Η πρώτη συνάντηση για τη Δημιουργική Γραφή

0

Μια αξέχαστη εμπειρία ζήσανε χθες στο “Vino Banco Tapas Bar”, στο πλαίσιο της συνάντησης με τον Βασίλη Ρούβαλη, ο οποίος θα διδάξει στα σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο το επόμενο διάστημα, από το Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη & τη Φύση «ΝΑΡΤΟΥΡΑ».

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση συμμετείχαν ενδιαφερόμενοι, που εκτός από την Καλαμάτα, ταξιδέψανε για τον λόγο αυτό από Γαργαλιάνους και Στούπα!

Άνθρπωποι με έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες, είτε ανήκανε στον χώρο της τέχνης είτε όχι, ζέσταναν την ατμόσφαιρα με την παρουσία τους τον λόγο και τη γραφή τους! Και με την γραφή τους, γιατί ο Βασίλης Ρούβαλης δεν αρκέστηκε μόνο στις συστάσεις και την όμορφη κουβέντα τους, αλλά έδωσε και ένα απτό παράδειγμα του τι σημαίνει Δημιουργική Γραφή και πώς μπορεί με μέθοδο, να την προσεγγίσει κανείς, την τέχνη της συγγραφής! Με την καθοδήγηση του και με αφορμή μία από τις συγκλονιστικές φωτογραφίες του Γιάννη Μπεχράκη, ο καθένας της παρέας έγραψε ένα μικρό κείμενο, προσεγγίζοντάς την εικόνα είτε μέσα από τον ρόλο του φωτογράφου, είτε μέσω του ήρωά της.

«Τα σεμινάρια ξεκινάνε στις αρχές του Οκτώβρη. Λίγες θέσεις έχουν μείνει ακόμη διαθέσιμες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, για αυτό προλάβετε!!!», σημειώνεται στην ανακοίνωση του «ΝΑΡΤΟΥΡΑ»

Για κρατήσεις θέσεων, στο τηλέφωνο:6946096502

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα nARTura του fb: https://www.facebook.com/events/1365437340278580/permalink/1379159508906363/

Υ.Γ. Η Μαρία Καπιτσίνου-Κισκήρα, η οποία θα συμμετάσχει στα σεμινάρια, προσφέρει 3 θέσεις στο αυτοκίνητό της για την μεταφορά όποιο άλλου ατόμου ενδιαφέρεται, από και προς τη Στούπα.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.