Η πρώτη στάση του “Καλαμάτα Τόπος Ζωής” στα Τρίκαλα

0

Η “Καλαμάτα Τόπος Ζωής” και η υποψήφια Δήμαρχος Τόνια Κουζή έκαναν την πρώτη στάση στο ταξίδι που πραγματοποιούν σε πόλεις της χώρας “για να φέρουν φρέσκιες ιδέες και καταξιωμένες πρακτικές που εφαρμόζονται”, σ’ αυτές.

Η πρώτη στάση τους έγινε χθες Πέμπτη (14.3.2019) στα Τρίκαλα, σ’ έναν πρότυπο Δήμο πανελληνίως.

Εκεί, σε εξαιρετικό κλίμα, η υποψήφια Δήμαρχος Τόνια Κουζή και η ομάδα του “Καλαμάτα Τόπος Ζωής” συνάντησε τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και τους συνεργάτες του, συζήτησαν τρόπους συνεργασίας και περιηγήθηκαν στην πόλη των Τρικάλων, εξετάζοντας καλές πρακτικές που εφαρμόζονται στο Δήμο.


Η υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας, Τόνια Κουζή, με τον Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου

Η ομάδα του “Καλαμάτα Τόπος Ζωής”, μεταξύ άλλων, επισκέφτηκε την εταιρεία «e-Trikala Α.Ε.» όπου στόχος της είναι η δημιουργία και υλοποίηση εφαρμογών με βάση τις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον «Μύλο των Ξωτικών – Μουτσοπούλου» και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του. Επιπλέον, ενημερώθηκε για την πορεία και τον τρόπο εφαρμογής του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Τρικάλων, καθώς και για τη διαχείριση των σκουπιδιών, το control room, τη γραμμή επικοινωνίας πολίτη και τα e-πιστοποιητικά. Τέλος, ξεναγήθηκε στο σπουδαίο Μουσείο Τσιτσάνη (παλιό χαμάμ & φυλακές), είδε το δημοτικό στούντιο και άκουσε τις σπάνιες ηχογραφήσεις του.

«Πάνω απ’ όλα, εμείς, οι άνθρωποι του “Καλαμάτα Τόπος Ζωής” εντυπωσιαστήκαμε από την καταπληκτική χημεία και τις ομοιότητες που υπάρχουν ανάμεσα στον δικό μας νεανικό ομαδικό ενθουσιασμό και στην σπουδαία ομαδική δουλειά που γίνεται στα Τρίκαλα με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Παπαστεργίου», αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης, η οποία καταλήγει:

«Επόμενη στάση του ταξιδιού μας και επόμενος ΤΟΠΟΣ συλλογής ιδεών και πρωτοβουλιών για να φέρουμε στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ μας είναι η Κοζάνη».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.