“Η Πολιτική Ιστορία του Ν. Μεσσηνίας 1974 – 2014”

0
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Π. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΤΙΤΑΝΑΣ το πρώτο βιβλίο του Νικολάου Π. Νικολακόπουλου, δικηγόρου, με τίτλο “Η Πολιτική Ιστορία του Ν. Μεσσηνίας 1974 – 2014”.

Το εξώφυλλο του βιβλίου του Ν.Π. Νικολακόπουλου,”Η Πολιτική Ιστορία του Ν. Μεσσηνίας 1974-2014″

Στις 326 σελίδες του βιβλίου παρατίθεται η πολιτική ιστορία του Ν. Μεσσηνίας, όπως αυτή αναδεικνύεται μέσα από τις βουλευτικές εκλογές των μεταπολιτευτικών χρόνων (1974 – 2014). Στο διάστημα αυτό διενεργήθηκαν 15 εκλογικές αναμετρήσεις για την ανάδειξη των κοινοβουλευτικών αντιπροσώπων, οι οποίες καταγράφονται και αναλύονται στα αντίστοιχα κεφάλαια του παρόντος βιβλίου.

Σε κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνονται, συνοπτικώς, τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στην Ελληνική Επικράτεια (κόμματα, έδρες, ποσοστά κ.λπ), αναλυτικώς τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στο Ν. Μεσσηνίας, όλες οι ψήφοι των υποψηφίων βουλευτών όλων των συμμετεχόντων συνδυασμών, τα βιογραφικά σημειώματα των εκλεγμένων αντιπροσώπων και πλούσιο υλικό (φωτογραφίες, εξώφυλλα των εφημερίδων της Μεσσηνίας, ψηφοδέλτια κομμάτων, δηλώσεις, προεκλογικό υλικό υποψηφίων, ομιλίες, εκλογικά βιβλιάρια, κοινοβουλευτικό έργο κ.λπ).

μοιραστειτε το:

Comments are closed.