“Η Περιφέρεια και νέα δεδομένα της ΑΟΖ”

0

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και νέα δεδομένα της ΑΟΖ» θα αποτελέσει το θέμα εκδήλωσης (Masterclass=σεμινάριο εξειδίκευσης) που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23/6/2018, στις 6 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης.

Ομιλητές θα είναι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Χημικός Μηχανικός του Ελβετικού Ομόσπονδου Πολυτεχνείου της Λοζάνης Ηλίας Κονοφάγος και ο Στρατηγικός Σύμβουλος Νίκος Λυγερός.

Αντικείμενο της διοργάνωσης αυτής αποτελεί η ΑΟΖ και τα νέα δεδομένα για το θαλάσσιο οικόπεδο 11 που αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου. “Οι εξελίξεις που υπάρχουν σε διεθνές επίπεδο, λόγω των διαπραγματεύσεων και των συμφωνιών που πέτυχε η Ελλάδα, δημιουργούν ένα θετικό πεδίο δράσης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας, στην οποία προστίθεται:.

“Τα δεδομένα της Ελληνικής ΑΟΖ αποτελούν μια τεράστια καινοτομία για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και είναι σημαντικό μέσω από τη διοργάνωση αυτού του masterclass να ενημερωθούν οι πολίτες σε όλα τα επίπεδα και για τα τεχνικά και για τα επιστημονικά θέματα.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.