Η Περιβαλλοντική Ένωση στον Δήμαρχο Καλαμάτας

0

Συνάντηση με εκπροσώπους της Περιβαλλοντικής – Πολιτιστικής Ένωσης Μεσσηνίας είχε χθες, Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, ο Δήμαρχος Θ. Βασιλόπουλος, παρουσία της αν. Διευθύντριας της Δ/νσης Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Κ. Γιαννοπούλου.

Στη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν εκ μέρους της Ένωσης οι κυρίες Μ. Ορφανού, Ν. Παναγιωτοπούλου και Μ. Ασλανίδου, κατατέθηκαν εύστοχες απόψεις, προτάσεις και παρατηρήσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων καθώς και για την εντατικοποίηση των προγραμμάτων ανακύκλωσης και διαλογής στην πηγή. Από τις εκπροσώπους της Ένωσης, εκφράστηκε επίσης η πρόθεση συνεργασίας με το Δήμο.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, αναφερόμενος στα ζητήματα διαχείρισης απορριμμάτων, ενημέρωσε για την υφιστάμενη κατάσταση και τόνισε ότι μόνη ρεαλιστική λύση αποτελεί η κεντρική διαχείριση, όπως έχει δρομολογηθεί μέσω του ΣΔΙΤ της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Όσον αφορά τη γενικότερη εικόνα στον τομέα της καθαριότητας, ανέφερε πως η κατάσταση βελτιώνεται διαρκώς, ενώ επεσήμανε ότι ο Δήμος είναι ανοιχτός σε συζητήσεις και συνεργασίες.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.