Η Παν. Κοζομπόλη, σε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμεναρχείο

0

Την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Λιμεναρχείο Καλαμάτας επισκέφτηκε σήμερα, Τρίτη, 25/6/2019, η υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Κοζομπόλη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «η υποδοχή ήταν ιδιαίτερα θερμή, τόσο από την ηγεσία, όσο και από τους εργαζόμενους των Σωμάτων Ασφαλείας. Την ευχαρίστησαν, γιατί, ως εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τα Σώματα Ασφάλειας τα τέσσερα αυτά χρόνια, ήταν πάντοτε διαθέσιμη, ενώ συνέβαλε σημαντικά στην επίλυση σοβαρών θεσμικών διαχρονικών αιτημάτων.

Η Παναγιώτα Κοζομπόλη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Παναγιώτη Πούπουζα

Η κα Κοζομπόλη τόνισε ότι, τομές, όπως η ένταξη των Σχολών του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και η αναβάθμιση των Αστυνομικών Σπουδών στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών, που προάγουν την αξιοκρατία και τον εκδημοκρατισμό στα Σώματα Ασφαλείας, υλοποιήθηκαν από την παρούσα Κυβέρνηση. Σε τοπικό δε επίπεδο, η ίδρυση Αστυνομικού Σταθμού στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας ενίσχυσε τις υπηρεσίες ασφαλείας.

Η Παναγιώτα Κοζομπόλη με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Καλαμάτας, αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Αντώνη Δουμάνη

Επεσήμανε, τέλος, ότι απομένουν πολλά ακόμα να γίνουν σε θεσμικό και πρακτικό επίπεδο, ώστε όλοι οι πολίτες να νιώθουν ασφαλείς, ενώ τους ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία όλο το προηγούμενο διάστημα».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.