Η πίτα των υπαλλήλων του Δήμου Πύλου – Νέστορος

0

Την πρωτοχρονιάτικης πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι του Δήμου Πύλου-Νέστορος, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στον κινηματογράφο REX στη Χώρα. Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας στην εκδήλωση μίλησε για ομαδικότητα, εντιμότητα και υπευθυνότητα μεταξύ των υπαλλήλων του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

“Στόχος μας είναι να έχουμε οργανωμένες υπηρεσίες και να είμαστε αποδοτικοί στη δουλειά μας. Μόνο έτσι θα μπορούμε να εξυπηρετούμε τους πολίτες, αλλά και να έχουμε μεταξύ μας καλή συνεργασία”, σημείωσε ο Δήμαρχος και συνέχισε : “Από φέτος να δουλεύουμε ομαδικά για να ενδυναμώσουμε τη λειτουργία των υπηρεσιών μας, να τηρούμε το ωράριο υπηρεσίας μας, ώστε να καταφέρνουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πολιτών, να ακολουθούμε τους κανόνες ασφαλείας και να σεβόμαστε τον δημόσιο μηχανολογικό εξοπλισμό, ο οποίος μας βοηθάει να φέρουμε εις πέρας τις καθημερινές εργασίες. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε να δείξουμε τις δυνατότητες που έχει η υπηρεσία μας και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον εργασίας με όρια που θα εξασφαλίσουν ασφαλείς και ευχάριστες συνθήκες εργασίας για εμάς, ώστε να συνεισφέρουμε τα μέγιστα για τον τόπο μας και τους συνδημότες μας.”

Μετά τον αγιασμό και την κοπή της βασιλόπιτας, οι υπάλληλοι του Δήμου, με φιλική διάθεση και καλές σχέσεις χρόνων, αντάλλαξαν ευχές για υγεία και ευτυχία.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.