Η ομάδα “Save your hood” σε Καλαμάτα και Μεσσήνη

0

Συνεχίζει και αυτό το Σαββατοκύριακο τη δράση της με τον καθαρισμό περιοχών της Καλαμάτας (στη Δυτική Παραλία και στο πάρκο του Αλμυρού) και της Μεσσήνης (παραλία της Μπούκας), η εθελοντική ομάδα “Save your hood”.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ομάδας “Save your hood” αναφέρει:

«Η ομάδα Save your hood δραστηριοποιείται και στην Καλαμάτα από τα μέσα Δεκεμβρίου έχοντας ήδη πραγματοποιήσει 7 δράσεις σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας & και 2δράσεις στη Μεσσήνη, σε συνεργασία με το Δήμο Μεσσήνης και πιστεύει πως μπορεί να κάνει την αλλαγή και μάθει όλος και περισσότερος κόσμος να φροντίζει και να προσέχει το σπίτι του, τη γειτονιά του, τον πλανήτη.

Η ομάδα καλεί όλους τους πολίτες που θέλουν να αλλάξουν τις γειτονιές τους να συμμετέχουν στις δράσεις της!

Τι είναι το “Save your hood”

Από τα Τουρκοβούνια της Αθήνας και μέσω του Facebook ξεκίνησε κατά την προηγούμενη καραντίνα η δράση του Save Your Hood, με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα και να αλλάξει τον τρόπο σκέψη μας.

Μια ομάδα νέων, λοιπόν, αποφάσισε να αναλάβει εθελοντική δράση και να καθαρίσει την περιοχή. Από τότε μέχρι σήμερα ακολούθησαν κι άλλες δράσεις, ενώ βρήκε μιμητές ανά τη χώρα.

Το όλο εγχείρημα στήθηκε και επικοινωνείται μέσω του Facebook. Εκεί γίνονται γνωστές όλες οι δράσεις, αλλά και οι πρωτοβουλίες του, ενώ πλέον να έχει γιγαντωθεί!

Αυτό το Σαββατοκύριακο σας περιμένουμε όλους! Είμαστε πολλοί και το αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα με τρεις δράσεις αυτό το Σαββατοκύριακο!

  • Το Σάββατο στις 11:30 π.μ. σας περιμένουμε στο πάρκο του Αλμυρού (Καλαμάτα) για να αρχίσουμε να απλωνόμαστε σε περισσότερες ακόμη γειτονιές!
  • Το Σάββατο στη 1:00 μ.μ. σας περιμένουμε στην παραλία της Μπούκας (συνάντηση στο ξενοδοχείο GMP ) για να καθαρίσουμε το αλσύλλιο! 
  • Τη Κυριακή στις 12:00 μ. σας περιμένουμε στην Δυτική Παραλία της Καλαμάτας (συνάντηση στο ξενοδοχείο Elysian ,από την πλευρά της παραλίας) για να συνεχίσουμε το έργο μας στην όμορφη αυτή Παραλία μας!

Βάζουμε τα σκουπίδια πίσω εκεί που ανήκουν, στον κάδο τους! Ορμάμε να κάνουμε τις γειτονιές μας τόσο καθαρές που θα προσέχουμε μη γλιστρίσουμε!

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις στην Καλαμάτα & στη Μεσσήνη:
Τσώλη Θεοδώρα: email: teotsoli@gmail.com, Κινητό: 6948736063».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.