Η Ντ. Νικολάκου κατηγορεί τον Π. Νίκα για καταστροφολογία

0

«Είναι Δήμαρχος της Καλαμάτας, δεν είναι ο «φαφλατάς του καφενείου» που μπορεί, μόνο και μονό για να εντυπωσιάσει τη διπλανή παρέα, να παριστάνει τον Δον Κιχώτη», αναφέρει η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου, σχολιάζοντας τη δήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα σχετικά με τη λειτουργία των πυρηνελαιουργείων στη Μεσσηνία, καλώντας τον «να κατονομάσει ποια πυρηνελαιουργεία λειτουργούν νόμιμα και ποια όχι».

«Η ανακοίνωση του κ. Νίκα χαρακτηρίζει την υποψηφιότητα του. Αόριστες διατυπώσεις και ανεύθυνη κινδυνολογία, καμιά θετική πρόταση, σημειώνει η κα Νικολάκου στη δήλωσή της, η οποία έχει ως εξής:

«Το πρόβλημα με τα πυρηνελαιουργεία στην Μεσσηνία και ίσως στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας είναι υπαρκτό. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξαρχής προσέγγισε το πρόβλημα με υπευθυνότητα και έχει εξαντλήσει κάθε νόμιμη δυνατότητα για την εύρυθμη και απροβλημάτιστη λειτουργία τους.

Η ανακοίνωση του κ. Νίκα χαρακτηρίζει την υποψηφιότητα του. Αόριστες διατυπώσεις και ανεύθυνη κινδυνολογία, καμιά θετική πρόταση.

Σε κάθε περίπτωση o κύριος Δήμαρχος οφείλει να κατονομάσει ποια πυρηνελαιουργεία λειτουργούν νόμιμα και ποια όχι. Είναι Δήμαρχος της Καλαμάτας, δεν είναι ο «φαφλατάς του καφενείου» που μπορεί, μόνο και μονό για να εντυπωσιάσει τη διπλανή παρέα, να παριστάνει τον Δον Κιχώτη.

Άραγε αυτή την καταστροφολογία ευαγγελίζεται ο κ. Νικας για την Πελοπόννησο;»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.