“Η νίκη είναι γένους θηλυκού” είπε ο Π. Νίκας στις γυναίκες

0

Σε πολυπληθή συγκέντρωση γυναικών, που οργάνωσε ο Συνδυασμός «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο», την Πέμπτη 16 Μαΐου το βράδυ, στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο Elite, μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Νίκας, ευχαρίστησε τις γυναίκες καθώς και την υποψήφια Ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζεμπεργκ για την παρουσία τους και για την υποστήριξή τους και αναφέρθηκε κυρίως σε θέματα κοινωνικά και προνοιακά.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ανέφερε πως οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και ο άνθρωπος γενικότερα, θα είναι στο επίκεντρο της στρατηγικής του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» Οι πρωτοβουλίες που θα ληφθούν για την κοινωνική μέριμνα θα είναι πολλές.

«Μια ικανή Περιφερειακή Αρχή οφείλει να προασπίζει τα δικαιώματα των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και να εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες για όλους κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις», είπε ο κ. Νίκας και πρόσθεσε: «Η νίκη είναι γένους θηλυκού. Δουλεύουμε συστηματικά και σκληρά, με χέρια καθαρά, όλοι μαζί για την μεγάλη νίκη. Μια νίκη που θα σημαίνει νίκη για τη γυναίκα, νίκη για την οικογένεια, νίκη για τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο, γιατί η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.