Η Μ. Οικονομάκου για την αναβάθμιση του αεροδρομίου

0
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗ Δ. ΜΑΝΔΗΛΑΡΗ

Τον αερολιμενάρχη Καλαμάτας Δημήτρη Μανδηλάρη επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 11 Απριλίου, η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου, συνοδευόμενη από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της «Καλαμάτα Ξεκινάμε».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κα Οικονομάκου συνεχάρη τον κ. Μανδηλάρη για το πρόσφατο βραβείο που απέσπασε το αεροδρόμιο, ενώ συζήτησαν για τις δυνατότητες παρέμβασης των υπηρεσιών του Δήμου, ως προς την άμεση επίλυση των προβλημάτων του.

Ο Κρατικός Αερολιμένας Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος» παρουσιάζει διαρκώς αυξανόμενη επιβατική κίνηση όπως αποδεικνύεται από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, γι’ αυτό και οι υποδομές του θα πρέπει να αναβαθμιστούν άμεσα, όπως ανέφερε η υποψήφια δήμαρχος.

Τέλος, ζητήματα όπως το γραφείο τουριστικής προβολής του Δήμου Καλαμάτας, ο φωτισμός και η καθαριότητα του αεροδρομίου αλλά και η πύκνωση της συγκοινωνίας ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες θεωρούνται ανάγκες, οι οποίες χρήζουν άμεση διευθέτηση, κατά την κα Οικονομάκου.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.