Η μελέτη του Ειδικού Γυμνασίου Λυκείου Καλαμάτας

0

Η μελέτη για το Ειδικό Γυμνάσιο Λύκειο Καλαμάτας αποτέλεσε, μεταξύ άλλων, το αντικείμενο συνάντησης του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου με τον Πρόεδρο των “Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.” Τίμο Κατσίπο και τον Δ/ντα Σύμβουλο Θανάση Γιάνναρη, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων.

Σημειώνεται ότι μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και των “Κτιριακών Υποδομών Α.Ε., έχει αναπτυχθεί ένα πλαίσιο πολύ καλής συνεργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι η μελέτη για το Ειδικό Γυμνάσιο Λύκειο Καλαμάτας θα υλοποιηθεί μέσω Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου με τον Οργανισμό, η οποία και θα έρθει στα αρμόδια συλλογικά όργανα προς έγκριση την ερχόμενη εβδομάδα.

Εξάλλου, προγραμματισμένη συνάντηση με στελέχη της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε. είχε σήμερα στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Καλαμάτας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για ενεργά Ευρωπαϊκά Προγράμματα αλλά και για δράσεις που θα ενεργοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Στόχος, η διεκδίκηση χρηματοδοτικών πόρων και η αξιοποίηση προγραμμάτων για την υλοποίηση του σχεδιασμού που έχει τεθεί από το Δήμο Καλαμάτας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.