Η Μαρία Οικονομάκου υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας

0

Την απόφασή της να κατέλθει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας, ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα (12/11/18) με γραπτή δήλωσή της η αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Μαρία Οικονομάκου, κάνοντας το βήμα που είχε εξαγγείλει προ μηνός.

«Αμετακίνητα συνεπής στη δέσμευσή μου για κάθοδο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας, ξεκινώ μια νέα προσπάθεια» αναφέρει στη δήλωσή της η κα Οικονομάκου, ανακοινώνοντας και το όνομα του συνδυασμού του οποίου θα ηγηθεί: «Καλαμάτα ΞΕΚΙΝΑΜΕ».

Ακόμα ανακοίνωσε ότι «από τον επόμενο μήνα θα λειτουργεί ο προσωρινός χώρος του συνδυασμού μας στην οδό Μακεδονίας 9 (2ος όροφος), όπου θα βρίσκομαι κάθε Τετάρτη απόγευμα».

Έτσι, η Μαρία Οικονομάκου, η οποία προέρχεται από το χώρο της Ν.Δ., απευθύνεται, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, προς όλους τους Καλαματιανούς«πέρα και έξω από κομματικές ταμπέλες και πρόσημα, μακριά από διαχωρισμούς και πολιτικές αντιπαλότητες».

Η ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Θυμίζουμε ότι η Μαρία Οικονομάκου με δήλωσή της στην εφημερίδα «Θάρρος» στις 14/10/18, σημείωνε ότι «θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας», σημειώνοντας όμως, ότι «επειδή θέλω να ενώνω και όχι να προκαλώ τριγμούς ή διαιρέσεις, με ανθρώπους που συμπορεύθηκα επί πολλά χρόνια μαζί» θα αποσύρει την υποψηφιότητά της μόνο με «διενέργεια δημοσκόπησης μεταξύ εκείνων που θα δηλώσουν ενδιαφερόμενοι» και εφ’ όσον «όλοι θα πειθαρχήσουμε στο αποτέλεσμά του συντασσόμενοι με αυτόν ή αυτήν που θα αναδείξει η δημοσκόπηση».

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ

Και επειδή, ένα μήνα μετά την αρχική δήλωσή της δεν αναπτύχθηκε καμία πρωτοβουλία για την υλοποίηση της πρότασής της, η κα Οικονομάκου προχώρησε στην ανακοίνωση καθόδου της ως υποψήφιας δημάρχου Καλαμάτας, στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, αναφέροντας τα εξής:

«Αμετακίνητα συνεπής στη δέσμευσή μου για κάθοδο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας, ανακοινώνω σήμερα προς όλους τους συνδημότες μου το όνομα του συνδυασμού μας: «Καλαμάτα, ΞΕΚΙΝΑΜΕ».

Σε αυτή την προσπάθεια απευθύνομαι και αγκαλιάζω όλους τους Καλαματιανούς, πέρα και έξω από κομματικές ταμπέλες και πρόσημα, μακριά από διαχωρισμούς και πολιτικές αντιπαλότητες. Η Καλαμάτα έχει ανάγκη όλους τους δημότες της και αυτή την ανάγκη υπηρετώ, χρόνια τώρα, με συνέπεια, πείσμα και δύναμη. Είμαι αυτή, όπως με ξέρετε. Σε λίγο θα μπορώ να σας ανακοινώσω και τις ομάδες εργασίας μας, το έμβλημα και το λογότυπο του συνδυασμού μας και, βέβαια, τις γενικές γραμμές του σχεδίου μας για την πόλη και τους ανθρώπους της.

Στα πλαίσια της τακτικής επικοινωνίας, που θέλω να έχω προσωπικά με καθέναν, σας γνωρίζω ότι από τον επόμενο μήνα θα λειτουργεί ο προσωρινός χώρος συγκέντρωσης του συνδυασμού μας στην οδό Μακεδονίας 9, 2ος όροφος, όπου θα βρίσκομαι κάθε Τετάρτη απόγευμα. Εκεί, θα έχουμε τη δυνατότητα μιας πρώτης επαφής και γνωριμίας μας, ανταλλάσσοντας απόψεις και γνώμες για τα δημοτικά πράγματα που μας ενδιαφέρουν, ιεραρχώντας προτεραιότητες για τη νέα δημοτική μας αρχή και συνδιαμορφώνοντας, με τον τρόπο αυτό, ιδιαίτερες πτυχές του εκλογικού μας προγράμματος.

Όλες και όλοι μας θέλουμε και οραματιζόμαστε έναν Δήμο σύγχρονο, ανθρώπινο, φιλικό, με απαντήσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας. Ένα Δήμο με ποιότητα ζωής για τους κατοίκους του. Ένα Δήμο της αλληλεγγύης, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού. Ένα Δήμο ελκυστικό στους επισκέπτες του.

Καλαμάτα ΞΕΚΙΝΑΜΕ!

Μαρία Ηλ. Οικονομάκου

Υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.