Η “Λαϊκή Συσπείρωση” ανταπαντά στον Δήμαρχο Μεσσήνης

0

Η “Λαϊκή Συσπείρωση Μεσσήνης”, ανταπαντώντας στον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο, ο οποίος με δημόσια ανακοίνωσή του απάντησε (στον Χρ. Θεοδωρακόπουλο) στις καταγγελίες της για τους απλήρωτους εργαζόμενους στην Κ.Ε.Α.ΔΗ.Μ. και στη “Βοήθεια στο Σπίτι”, αναφέρει τα εξής:

ΧΡ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

«Η άμεση απάντηση του Δημάρχου Μεσσήνης στις καταγγελίες μας, με παρέμβαση σε τοπικό ραδιόφωνο και με ανακοίνωση, ουσιαστικά επιβεβαιώνει, παρά τις δικαιολογίες, ότι οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι.

Στέκεται αναλυτικά στο τι έχει κάνει ως νέα Δημοτική Αρχή για την οικονομική κατάσταση στην Κ.Ε.Α.ΔΗ.Μ. Όμως για τη σοβαρή καταγγελία ότι οι εργαζόμενοι είναι 9 μήνες απλήρωτοι λέει ότι τους έχει ενημερώσει με  “κάθε ειλικρίνεια και τους αντιμετωπίζει με την αρμόζουσα ευαισθησία…”.

Κύριε Δήμαρχε, οι οικογένειες και τα παιδιά δεν ταΐζονται με “ειλικρίνεια” και “ευαισθησία”, αλλά με χρήματα. Και εσείς τους έχετε 9 μήνες απλήρωτους.

Όσο αφορά για τις υπόνοιες σας ότι είμαι (σ.σ. Χρ. Θεοδωρακόπουλος) “υπόλογος” έχω να σας δηλώσω τα εξής:

Είμαι υπόλογος στους εργαζόμενους, στους άνεργους, στους αγρότες, στο λαό της Μεσσήνης να υπερασπιστώ τα δικαιώματά τους. Για αυτό εγώ προσωπικά και το ΚΚΕ, θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα του λαού.

Και εσείς είστε υπόλογος. Βέβαια σε ένα άλλο κόσμο. Στα συμφέροντα τους κεφαλαίου και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και των προηγούμενων – επόμενων αντιλαϊκών κυβερνήσεων που υπηρετείτε πιστά.

Είναι ώρα ευθύνης για όλους τους δημοτικούς συμβούλους. Ο Δήμος πρέπει εδώ και τώρα να πληρώσει όλα τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους.

Επίσης, να υιοθετήσει τα δίκαια αιτήματα των εργαζόμενων του κλάδου που διεκδικούν:

  • Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων
  • Νέες προσλήψεις
  • Ένταξη τους στα ΒΑΕ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕΣΣΗΝΗΣ»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.