Η κυκλοφορία μόνο απο τη μια σήραγγα στο Ραψομάτη

0
ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, έχουν προγραμματιστεί από τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 και για 5 ημέρες. σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και στον κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης, από την κατασκευάστρια εταιρεία, στην περιοχή της σήραγγας Ραψομάτη.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, «Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 184,6 έως και 182,9 (σήραγγα Ραψομάτη στην κατεύθυνση προς Αθήνα)».

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής::

«Από την Δευτέρα (8.4.2019) έως και την Παρασκευή (12.4.2019) η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μόνο από τον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Καλαμάτα (Ραψομάτη Κ), από τον οποίο θα εξυπηρετηθούν αμφότερες οι κατευθύνσεις, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.