Η Κιθαριστική Ορχήστρα στο 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας

0

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Πελοποννήσου, υπό την Καλλιτεχνική Επιμέλεια της Αγγελικής Μαυρούλη και την διδασκαλία του Καθηγητή Κιθάρας, Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου, θα εμφανισθεί στο 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής, που διοργανώνεται από τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη με την στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών. Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη 25 & 26 Ιανουαρίου 2019.

4o festival kitharas

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο Σολίστ & Καθηγητής Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Ηλίας Διαμαντάκης.

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν ακόμη το διεθνώς καταξιωμένο Nikea Guitar Ensemble με Σολίστ τους Στέλιο Γκόλγκαρη Καλλιτεχνικό Διευθυντή Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Ρέντη, Βασίλη Μαστοράκη Διευθυντή Μουσικού Εργαστηρίου Αγ. Ι. Ρέντη, Αντώνη Μυτακίδη Ενορχηστρωτή Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας & Γιώργο Γκόλγκαρη Καλλιτεχνικό Διευθυντή Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων. Στην διοργάνωση θα συμπράξουν επίσης οι νεαρές πολυβραβευμένες σολίστ κιθάρας Κατερίνα Καρυώτη Καθηγήτρια Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Ρέντη & Κυριακή Μάινα, θα συμμετέχει ο Φλαμενκίστας Σπύρος Καρβέλας, με την Δανάη Τατάλια και τον Αλέξανδρο Καραβέλη στο τραγούδι. Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, θα είναι με Ελεύθερη Είσοδο.

Να θυμίσουμε ότι η Κιθαριστική Ορχήστρα Πελοποννήσου, έχει έδρα το Ωδείο Ναυπλίου και τα μέλη της είναι από όλες τις περιοχές της Πελοποννήσου. Το 2017 έγραψε ιστορία καθώς συμμετείχε στο CD της FM Records του Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου, που κυκλοφόρησε σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον κόσμο.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.