Η Ημέρα Δικαιωμάτων των Παιδιών στο Μελιγαλά

0

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων των Παιδιών πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (20/11/18), στο Πνευματικό Κέντρο «Μαρία Κάλλας» του Δήμου Οιχαλίας στο Μελιγαλά.

Την εκδήλωσε διοργάνωσε ο Δήμος Οιχαλίας σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, τα Παιδικά Χωριά SOS και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού τοπικού τμήματος Μελιγαλά, ενώ παραβρέθηκαν μαθητές από τα δημοτικά σχολεία του Δήμου μας.

OIXALIA SOS 1

Κατά την εκδήλωση σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος του Δήμου Οιχαλίας κ. Κόλλιας, η εκπρόσωπος των παιδικών χωριών SOS Καλαμάτας κα Ψαρούλη. Ακολούθησαν σύντομες ομιλίες από την κοινωνική λειτουργό κα Κοπίτα εκ μέρους των παιδικών χωριών SOS και της κας Μιντζά εκ μέρους του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Η εκδήλωση έκλεισε με ιδανικό τρόπο καθώς τον λόγο πήραν οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, τα παιδιά.

«Τα παιδιά μας οι αυριανοί πολίτες και το μέλλον αυτού του τόπου διαμορφώνονται μέσα από την  καθημερινότητά τους στην οικογένεια, στο σχολείο και στην κοινότητα και είναι υποχρέωση μας να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον θα προσφέρει ασφάλεια, ελευθερία γνώμης, κριτική σκέψη και υπεύθυνη στάση», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Οιχαλίας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.