Η επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων

0

Με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα συγκροτήθηκαν ανά Περιφερειακή Ενότητα οι επιτροπές ελέγχου καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων στις 5 Π.Ε.

Όσον αφορά στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας η επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων έχει ως εξής:

1) Γιαννόπουλο Θεόδωρο, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών έργων Π.Ε. Μεσσηνίας, με αναπληρωτή τον Αδαμόπουλο Κωνσταντίνο, ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, υπάλληλο της ίδιας Διεύθυνσης.

2) Γαβρίλη Γεωργία του κλάδου ΠΕ Φυσικής Αγωγής με βαθμό Α’ ως Γραμματέα και νόμιμο αναπληρωτή του τον Μαυρέα Αντώνιο του κλάδου ΥΕ Επιμελητών με βαθμό Β΄.

3) Κωτσάκη Νικόλαο, ιατρό με ειδικότητα Ορθοπεδικής της Νοσοκομειακής Μονάδας Καλαμάτας με αναπληρωτή του τον Στάθη Παναγιώτη, ιατρό με ειδικότητα Ορθοπεδικής της ίδιας Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας και για την περιοχή δικαιοδοσίας Κυπαρισσίας τον Νταβέλη Σωτήριο, Επιμελητή Α΄ ειδικότητας Ορθοπεδικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας με αναπληρωτή του τον Φωτεινόπουλο Ευάγγελο Επιμελητή Β’ ειδικότητας Ορθοπεδικής στο ίδιο Νοσοκομείο.

4) Τσιγαρά Ηλία, Πυραγό Π.Υ. Καλαμάτας, με αναπληρωτή τον Κυρίτση Ιωάννη, υποπυραγό της ιδίας Π.Υ.

5) Νάκη Παναγιώτη Α’ Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Δ/νσης Μεσσηνίας, με αναπληρωτή τον Ροΐδη Δημήτριο, Αστυνομικό Υποδιευθυντή (Β’ υπ/ντής) της ιδίας Υπηρεσίας.

Κατά περίπτωση ορίζεται για την περιοχή δικαιοδοσίας Καλαμάτας ο Υποπλοίαρχος Λιμεναρχείου Καλαμάτας, Παγάνης Ιωάννης, με αναπληρώτρια την Ανθυποπλοίαρχο Κουρέτα Κανέλλα. Για την περιοχή δικαιοδοσίας Πύλου, ο Ανθυποπλοίαρχος Λιμεναρχείου Πύλου Ψώνης Κων/νος, με αναπληρωτή τον Ανθυπασπιστή Χαραλαμπόπουλο Χαράλαμπο.

  • Την απόφαση του περιφερειάρχη και τη σύνθεση των επιτροπών ανά Π.Ε. μπορείτε να δείτε εδώ.
μοιραστειτε το:

Comments are closed.