Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Μεσσηνία

0

Στη Μεσσηνία βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από σήμερα Σάββατο (19 Οκτωβρίου 2019) επισκεπτόμενος την Καλαμάτα και την Καρδαμύλη.

Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης σήμερα Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι, μίλησε σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με θέμα “Οι μεγάλες επενδύσεις ως καταλύτης για την ανάπτυξη και καλές δουλειές για όλους – Το παράδειγμα της Costa Navarino στη Μεσσηνία”, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Χορού. [Δείτε εδώ την ομιλία του].

Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκαν στην είσοδο του Μεγάρου ο Περιφερειάρχης Παν. Νίκας, ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος κ.ά.

Ο Πρωθυπουργός μετά το τέλος της εκδήλωσης, στις 2 μετά το μεσημέρι, επισκέφθηκε την πλατεία της Καλαμάτας, όπου συνομίλησε και αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες και στη συνέχεια παραξάθισε σε γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Ακολούθως μετέβη στην Καρδαμύλη, όπου στις 5:30 το απόγευμα επισκέφθηκε το Δημαρχείο του Δήμου Δυτικής Μάνης και μία ώρα αργότερα θα παραστεί στα εγκαίνια της ανακαινισμένης οικίας του αείμνηστου Βρετανού φιλέλληνα και συγγραφέα Πάτρικ Λι Φέρμορ, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.