Η επίσκεψη του Μάκη Βορίδη στη Μεσσηνία

0

Στη Μεσσηνία βρέθηκε σήμερα Τετάρτη (6/11/19) ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης ο οποίος επισκέφθηκε ελαιοτριβεία και άλλες εγκαταστάσεις τυποποίησης αγροτικών προϊόντων.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ο υπουργός επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στο ελαιοτριβείο Καρούμπαλης Α.Ε στην Μάδαινα, ενώ στη συνέχεια πήγε στις εγκαταστάσεις της ΣΥΚΙΚΗΣ, στη Σπερχογεία (6ο χιλιόμετρο Καλαμάτας – Μεσσήνης).

Επόμενος σταθμός επίσκεψής του ήταν εγκαταστάσεις αποθήκευσης, επεξεργασίας και τυποποίησης ελαιολάδου του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Μεσσηνίας» που λειτουργούν σε συνεργασία με την Κωνσταντόπουλος Α.Ε, στην Θουρία.

Τέλος έδωσε συνέντευξη προς τα τοπικά ΜΜΕ στην έδρα των Διοικητικών Υπηρεσιών του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Μεσσηνίας» επί της Ιατροπούλου 10 (ισόγειο), στην Καλαμάτα.

Το πρόγραμμα επίσκεψης του κ. Βορίδη στη Μεσσηνία έκλεισε με συνάντησή του με εκπροσώπους Συνεταιρισμών, στην Καλαμάτα, με πρωτοβουλία και πρόσκληση της «Ένωσης Μεσσηνίας».

Η επίσκεψη του υπουργού έγινε μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων & Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) για λογαριασμό του μέλους του στην Μεσσηνία, Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Μεσσηνίας» ενόψει την έναρξης της ελαιοσυγκομιδής.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.