Η επίσκεψη της υφ. Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη στην Καλαμάτα

0

Με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Σοφία Ζαχαράκη συναντήθηκε χθες, Κυριακή 28 Ιουνίου 2020, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Η κα Ζαχαράκη επισκέφτηκε την Καλαμάτα, όπου συνάντησε εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας και κομματικά στελέχη, ενώ συμμετείχε σε εορτή αποφοίτησης μαθητών της ΣΤ’ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Σοφία Ζαχαράκη συναντήθηκε την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020, σε καφέ της κεντρικής πλατείας της Καλαμάτας, με τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας και κομματικά στελέχη

Ο Δήμαρχος, είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με την Υφυπουργό, ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Καλαμάτας καθώς και θέματα που βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού, με τον κ. Βασιλόπουλο να σημειώνει την πολύ καλή συνεργασία με την Υφυπουργό.

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Σοφία Ζαχαράκη την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020, συμμετείχε σε εορτή αποφοίτησης μαθητών της ΣΤ’ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, στην Καλαμάτα
μοιραστειτε το:

Comments are closed.