Η “Ελληνική Λύση” την Κυριακή στην Καλαμάτα

0

Στην Πελοπόννησο θα περιοδεύσει tο Σάββατο 4 Ιουλίου και την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 κλιμάκιο της “Ελληνικής Λύσης” αποτελούμενο από το Βουλευτή του κόμματος Αντώνιο Μυλωνάκη, το Διευθυντή της Κ.Ο. του κόμματος Βασίλειο Γραμμένο, τον Γενικό Διευθυντή της “Ελληνικής Λύσης” Ευάγγελο Φανίδη και το στέλεχος του κόμματος και τομεάρχη Βορείου Αιγαίου και Δωδεκανήσων Δημήτριο Καρακατσάνη.

Η περιοδεία του κλιμακίου της “Ελληνικής Λύσης” στην Πελοπόννησο θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής, με την επίσκεψη στο Νομό Μεσσηνίας και την πόλη της Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, στις 5 το απόγευμα, στο καφέ “ADELANDE” της κεντρικής πλατείας, θα υπάρξουν συναντήσεις τόσο με στελέχη του κόμματος, όσο και με επαγγελματικούς φορείς της πόλης.

Η περιοδεία του κλιμακίου του κόμματος θα αρχίσει αύριο Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 από την Κόρινθο, στο καφέ “Bog Art”  (οδός Κολοκοτρώνη 5- Πεζόδρομος), όπου και θα υπάρξει συνάντηση με στελέχη, υποψηφίους και σωματεία του νομού Κορινθίας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το κλιμάκιο του κόμματος θα βρεθεί στην Πάτρα (ώρα 19:00μμ – Ξενοδοχείο “Αστέρας” όπου και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με στελέχη, υποψηφίους του κόμματος αλλά και ενώσεις επαγγελματιών του Νομού Αχαΐας.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 το κλιμάκιο της “Ελληνικής Λύσης” θα περιοδεύσει στο νομό Ηλείας και στην πόλη του Πύργου (ώρα 12:00 μμ καφέ «Κέντρο» – Κεντρική πλατεία δίπλα από το δημαρχείο της πόλης), όπου και αναμένεται συνάντηση με στελέχη του κόμματος και επαγγελματικούς φορείς της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας οι κ. Μυλωνάκης και Φανίδης θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις στα τοπικά ΜΜΕ.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.