Η εκδήλωση βραβεύσεων και κοπής της πίτας του Στίβου του Μεσσηνιακού

0

Την ετήσια εκδήλωση του πραγματοποίησε το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας. Σε αυτήν έγινε παρουσίαση του τμήματος και των δραστηριοτήτων του, γνωριμία του προπονητικού δυναμικού με το κοινό, τιμητικές βραβεύσεις στους διακριθέντες αθλητές της περσινής αγωνιστικής περιόδου, επιβράβευση στον αθλητικό σύλλογο ΑΜΕΑ ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ, και κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Αρχικά, ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού, Παναγιώτης Στασινόπουλος, απηύθυνε χαιρετισμό και στην συνέχεια ακολούθησαν σύντομες ομιλίες των μελών της προπονητικής ομάδας Θεόδωρου Χάντζου, Μαρίας Χρονοπούλου, Ελένης Θεοδωρακοπούλου, Γεωργίας Λυκοτραφίτη και Λούη Τσάτουμα, η οποίες και καταχειροκροτήθηκαν. Το ίδιο συνέβη και όταν αναφέρθηκε το προπονητικό έργο των Άρη Τριανταφυλλόπουλου, Ελένης Χαντζή, Γιάννη Καλυβιώτη και Γιάννη Γρίβα. Ανάλογη ήταν η ανταπόκριση των παρευρισκομένων όταν παρουσιάστηκαν οι συνεργάτες του τμήματος Γιώργος Κανελλόπουλος, Γιάννης Σταυρόπουλος, Ηλίας Ευτυχιάκος, Βαγγέλης Σαραντόπουλος, Γιάννης Ξανθάκης και Σωτήρης Δρακόπουλος. Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης ολοκληρώθηκε με την εισήγηση του Δημήτρη Πουλόπουλου, του πρωτεργάτη του Μεσσηνιακού στίβου, ο οποίος για τέσσερις δεκαετίες προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αθλητισμό.

Οι πρωταγωνιστές διακριθέντες αθλητές του συλλόγου είχαν την τιμητική τους σε επόμενη ενότητα, παραλαμβάνοντας τα βραβεία από εκλεκτούς προσκεκλημένους και συνεργάτες χορηγούς του τμήματος. Τιμήθηκαν οι αθλητές/ αθλήτριες:

 1. ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΔΗΜΗ, 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων στο άλμα σε μήκος, 6η θέση στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στο Μαρόκο, 7η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/ Κορασίδων, 8η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/ Νεανίδων.
 2. ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΝΑ, 1η θέση στην σκυταλοδρομία 4χ80μ, 3η θέση στα 300μ με εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασίδων.
 3. ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ, 1η θέση στην σκυταλοδρομία 4χ8μ0, 4η θέση στα 300μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασιδων.
 4. ΦΕΡΑΙ ΜΑΡΙΛΕΝΑ, 1η θέση στην σκυταλοδρομία 4χ80μ, 5η θέση στα 80μ με εμπόδια, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασίδων.
 5. ΜΑΧΑΙΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, 1η θέση στην σκυταλοδρομία 4χ80μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασίδων.
 6. ΖΑΧΑΡΕΑΣ ΝΙΚΟΣ, 2η θέση στο άλμα σε μήκος, 4η θέση στα 100μ με εμπόδια, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασίδων.
 7. ΜΕΤΑ ΧΡΗΣΤΟΣ, 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων στα 400μ με εμπόδια, 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/ Νεανίδων.
 8. ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων στον ακοντισμό, 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/ Κορασίδων.
 9. ΚΟΥΣΚΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 8η θέση στο άλμα σε μήκος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/ Κορασίδων.

Ιδιαίτερα τιμητική για το τμήμα, ήταν η παρουσία του Γιώργου Λαζαρίδη, ο οποίος ως εκπρόσωπος του αθλητικού συλλόγου ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ έκανε ειδική αναφορά στην εποικοδομητικά σχέση που έχει τόσο ο ίδιος αλλά και οι αθλητές με τυφλότητα του τμήματος στίβου ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ, με τον Μεσσηνιακό.  Από τον ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ τιμήθηκαν οι αθλητές/ αθλήτρια:

 1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ, 3ος Πανελληνιονίκης στην σφαιροβολία, συμμετοχή στην διεθνή διοργάνωση στίβου Παπαφλέσσεια
 2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, δρόμος 100μ., συμμετοχή στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και στην διεθνή συνάντηση στίβου Παπαφλέσσεια.
 3. ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΔΕΑ, συμμετοχή στην διεθνή συνάντηση στίβου Παπαφλέσσεια.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, κατά την οποία αρκετά παιδιά κέρδισαν δώρα.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.